santos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet com uzantılı. Olta Balıkçıları diye tpe'den sorgulama yapıp bakabilirsiniz.
baktım kardeşim şu an adamı şikayet etsen manevi maddi tazminat bile alabilirsin. saçma sapan seni tehtit etmiş kibarca . onay dahi almamış bir başvuru sadece parasını veren herkes başvuru yapabilir parasını ver oraya istediğin kelimeyi başvuru çıkarayım burada önemli olan onay almasıdır. bu arkadaşın onay aşamasında daha 8-10 ay var. varsayalım ki onay aldı onay aldıgı zaman tpe kayıtlarında tescil edildi yazar. onay alsa dahi .com domaine hak talep edemez. backlink.com için ben çok çabaladım sadece bunun şikayet aşaması 15 bin dolar falan tutuyormuş icanna . artı tonla masraf hepsini hesapla zaten adamın domaine istedigi rakam çıkıyor bir de domaini alabilme ihtimalin %5 falan. alamayınca şikayet paran da geri verilmiyor.
domain com.tr olsa cuzi rakamlarla elinden alabilir ama .com için pek mümkün değil rahat ol arkana yaslan aklındaki en yüksek rakamı çek adama satılık de isterse mahkemeye versin sonuç alamaz. ben böyle şeylerle uğraşmam dersen (uğraşacağın birşey yok konu seninle alakasız zaten de ) gönder domaini bana ben uğraşırım