şimdide kurulumda kullandığım admin bilgilerini kabul etmiyor.2 kere kurdum sonuç aynı.Giriş başarısız uyarısı alıyorum.Nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba
Merhaba ,
Admin bilgilerinizi kaydetmemiş olabilir.
K.Adı : admin
Şifre : pwd olarak deneyebilirmisiniz.
Güvenliğiniz açısından siteye giriş yaptığınızda hesabım kısmından değişebilirsiniz.
İyi Çalışmalar....
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:27:32 -->-> Daha önceki mesaj 10:24:37 --
b2b olarak nasıl kullanırız bunu yani kişiler üye olup kendi ilanlarını verebilirmi ?
Merhaba ,
Sistemimiz B2b olarak da kullanabilirsiniz. Tabi ki bayi olarak üyelik yapanlara yetki verdiğiniz zaman ürün eklemeleri eklemeleri yapabilirler.
İyi Çalışmalar....
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:30:31 -->-> Daha önceki mesaj 10:27:32 --
merhabalar ben en son yayınladığınız sürümü indirip kurdum ürünleri excel ile ekledim sitede
http://prntscr.com/2bqaxl böyle bir sorun var ne kategori oluşturuyor ne yeni üye ekleyebiliyorum durduk yere böyle bir hata ile karşılaştım işim tuaf yanıda bu zaten site kendi kendine nasıl bu hatayı verir
Merhaba ,
Sorun sunucudan kaynaklı olabilir bu sorunla bir kaç defa daha karşılaştık ve müsterilerimiz sunucuyu değiştiler ve yeniden kurulum yaptılar sorunsuz şuanda kullanıyorlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:32:52 -->-> Daha önceki mesaj 10:30:31 --
Sunucuyla bağlantı kurulurken ağ ile ilgili veya örneğe özel bir hata oluştu. Sunucu bulunamadı veya sunucuya erişilemiyor. Örnek adının doğru olduğunu ve SQL Server'ın uzak bağlantılara izin verdiğini doğrulayın. (provider: Adlandırılmış Kanal Sağlayıcısı, error: 40 - SQL Server için bağlantı açılamadı)
Bu hatanın sebebi nedir acaba
Merhaba ,
Sql tablolarını açarken Time Out a düşüyor sunucu tarafınızı kontrol edebilir misiniz ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:36:00 -->-> Daha önceki mesaj 10:32:52 --
Hostunuza NET TRUST ayarını kontrol ettirin isterseniz. aynı sorun var iken ben o şekilde çözmüştüm
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:46:36 -->-> Daha önceki mesaj 12:49:56 --
merhaba..
site ayarları / E-ticaret ayarları ile ilgili bir sorum olacak.
Her Satırdaki Ürün Sayısı : standardında gelen 4 adedini 2 ye düşürdüğümde sorunsuz bir şekilde anasayfada satır başına 2 ürün gösteriyor.. ancak bu gösterilen ürün resimlerinin boyutunu nereden ayarlıyoruz? Ürün Resimi Boyutu(Vitrin) diye tahmin ettim değiştirdim hatta maksimum boyut girdim yinede değişmedi. . eski ürünlerin resimlerini tekrar resize yapmayacağını düşünerek yeni ürünler ekledim ama onlarda yine küçük olarak çıktı.
bahsi geçen ayar Ürün Resimi Boyutu(Vitrin) den değilse tam olarak nereden değiştirebilirim ?
http://blog.proticaret.org/proticare...genel-ayarlar/
Merhaba ,
Kod kısmından sınırlama olabilir homeproduct.ascx dosyasından ve portal.css kısmından kontrol ederek ( max-width - max-height ) sınırlarını yükseltebilirsiniz.
İyi Çalışmalar......