Adsense için mail p.m atanlar açıklama 3 ü okuyunuz
Site adresi : ciddi gördüğüm kişilere pm ile vereceğim - herkese atmam-site alım satım tradesi olmayan kendi p.m atsın
Site için istenen fiyat : 210 TL
Sitenin aylık getirisi:2 gün önce adsenseye başvurdum aldm
Sitenin açılış tarihi:3 Aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir:Genel Full Özgün
Günlük hit sayısı:0- 20 ve 500-600(Açıklamada anlatılır)
Ziyaretçi kaynağı: Tamamen organik google tarafından hit geliyor.ve sosyal medya (açıklama)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:0
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress -ayrıca tema ücretli
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: - ecce blog-eccelight ve baywomen kadın temalaır var
Açıklama 1#
Sektörde beni bilenler bilir. Daha önce sattığım siteleri vs demeye gerek yok. Yaptığım gelirli siteler.Temmuz ayında kız arkadaşım demişti . Blog yazmak istiyorum diye açtım 2-3 yazı yazdı sonra bıraktı. Sonra gazeteci bir arkadaş var o sürekli yazdı blog'da. Kendi haber spor yazılarını yazdı. Yazdığı yazıları social medya hesaplarında paylaşarak +500 Hit ve okunma elde etti. Sizlede isterseniz yazar. Diğer günle 0-10-20 arası takılır.
Açıklama #2
Sitede 3 adet premium tema var. Ayrıca 100 Tl değerinde tanıtım yazısı aldım
şu konuda. Ama bir türlü içerik giremedim. İçerik girerseniz site alır yürür. Sektörü bırakıyorum.
Açıklama 3#
Geçen öylesine takılırken site ile adsenseye başvurdum tak onaylandı

bende reklamları filan kaldırdım. İsteyen olursa yanı sıra verebilirim. Hediyem olur . Sitenin kendi hesabı diğer sitelerinizde kullanabilirsiniz. Ama yanlızca adsense vermeye karşıyım. Sonuçta banlanma riski vardır. ne olur ne olmaz. Sonuçta pinsiz hesap. hem ben siz aldıktan sonra naptınız ne bileceğim. Siteyi alana hediye olarak veririm. Siteyi ve adsense hesabını verdikten sonra ban dahil hiçbir mesulyet kabul etmem. 1 gün sonra gelip yok adsense banlandı filan demeyiniz. Asolan satış sitedir.
mail :
zgrkrdnz@yandex.com