Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse yakında tanıtım yazısı link satısları gibi paketlerimiz olcak.Fakjat ondan ziyade benim aklımda ufak projeler var bunalrıda size anlatıp daha da zenginleştirmek istiyorum...
Yapılcak .
- Elimizde 400-500 pr degeri yükse veya domain değeri yüksek siteler bulunmaktadır.
- Mesela ahmetin oyun sitesi var.Bugün sosyal imleme gercekten etkili bir sistemdir.ama cogu imleme siteleri artık spma duruma düşmüş kötü içerikelr barındırmaktadadır.Bu da dolaylıda olsa imleme yapan kişilerin sitelerini etkilemektedir.O yüzden benim mantııgım su ahmetin ve 5 arkadasımızın oyun sitesi icin ıoyun icerikli imleme sistemi kurulcak.Oto imleme olcak ve sadece bu 5 kişinin konualrı konualrını attıktan bir gün sonra imlencek ki bizim sitelerimiz ilk index alırsa onalrın ki copy/paste durumuna düşmesin diye.Pr degerleri 4-5 siteler olcaktır.
- Paravan blog sistemi iyi hoş ama com-net-org uzantılı paravan acmak daha iyi gibi.Onun icinde söle bir sistem düşünüyorum.Mesela ahmetin oyun sitesi var .Ahmet pr 4-5-6 5 adet site veriyorum cclass sahip kendi sitelerime bot kurup ahmet konualrını attıktan bir gün sonra benim bot ahmetin eklediklerini cekiyor ve en sona Kaynak :
Oyun &
www.sitem.com/oyunları gibi ekleme yapıp hem tanıtım yazısı niteliğinde yazıları alıncak hem de her üc dört konuda bir bu sekilde cekcek.Spinlemeli sekilde düşünüyorum tabi botu.
Şuan en ön safhada bulunan iki şey bu tabi ki geniş kapsamlı bir paket düşünüyorum piyasayı ve seoyu iyice rastıyıroum yaklasık 2-3 yıldır bunun icindeyiz.Yeni sistemelre göre dizayn düşünüyorum ama su söylediğim iki şey hakkında ne gibi eklemeler cıkarmalar yapılabilinir ?