rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umutsuz bir webmaster'in başına gelebilecek en güzel şeydir linedatacenter
Umudumu r10.net forum içinde boğuşarak ararken ve karşıma çıkan herkezin ne koparırsam kar saydığı anda bana teklif gönderen linedatacenter teşekkürlerimi borç biliyorum

Hiç bir şekilde oflayıp puflamadan tüm isteklerimi yerine getirdi alan adımı bağladı panelimi açtı hatta htacess için 30 lira isteyen arkadaşa inat htaccess ayarımı ücretsiz yapıp sitemi teslim etti hatta sitemi bile taşıdı vay be rüyadamıyım biri bana çimdik atsın lütfen

Ben her zaman r10.net şuna dikkat ettim malı vermeden önceki davranış ile malı verdikten sonraki davranış arasındaki fark çoğu satıcı arkadaş pek müşterisiyle ilgilenmiyor aslında müşterinin aşılamicak hiç bir sorunu yoktur sadece yaklaşımla size şunu söylim bir gün tanesi 15 tl den 10 tane vps ihtiyacım oldu ve teklif veren firmadaki kişinin iyi yaklaşımı bana 5 tane daha aldırmaya itti ihtiyacım varmıydı hayır ama sırf yaklaşımı beni daha çok alışveiş yaptırmaya itti

Burdan linedatacenter çok teşekkür ediyorum sitem hitlendikçe daha büyük paketler alıp çalışmamaı devam ettirmek derdindeyim umarım ağzımızın tadı bozulmaz

ödememi paypal ile yaptım arkadaş sorunsuz her işimi halletti
merhaba

değerli yorumunuz için teşekkür ederiz