volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper bir sistem olmuş hocam gerçekten ilginç giriş tasarımı olmasaydı çıkacaktım bayıldım hayırlı olsun.
teşekkürler

odizibudizi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu şekilde bi çalışmam vardı özellikler çok benziyor ama benimki dizi izleme sitesi değil, ciddi anlamda site hoşuma gitti çok hoş olmuş sayfalarımda falanda paylaştım emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah
çok sağolun hocam

AlprTbk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk başta üye girişi yapmak istememiştim ama girdikten sonra sanki kapalı kapılar ardında her şey bize özelmiş gibi hissettirdi ve bu his güzeldi.

tek başına olursan sürekli güncel tutamazsın siteyi,bence ekip arkadaşı bulmalısın.

site çok hoşuma gitti,umarım diğer siteler gibi tarihin tozlu raflarına kaldırılmaz dostum
o hissi yaşatmaktı benim fikrim ama üyeliksiz girişide yapıcam yakında

Madebodom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Girdim direk çıktım, bune böyle içeriği göstermeden milleti üye etmeye çalışıyorsunuz.
Çok yanlış yol, şuanda böyle birşey yapmasaydınız emin olabilirsiniz ki bir adım daha ilerideydiniz..
size AlprTbk'nın cevabını direk vermek istiyorum kapalı kapılar ardında her şey sizi özelmiş gibi hissettirmek diğer dizi izleme sitelerinden farklı olmaktı amacım ama bunu başaramadım sanırım sizin adınıza.