Arkadaşlar merhaba ,

php script kodlattırılacaktır, yazar scripti istiyorum, makale takip sistemi gibi birşey olacak tüm detaylar aşağıda yer almaktadır. İş ile ilgilenenler lütfen p.m ile fiyat süre ve iletişim bilgisi iletsin.

Yazar Scripti.

Admin PAneli :

- ÜYe sisteme kayıt olduğunda admin onaylı olacaktır.
- Admin genel ayar bölümü olacak ( bu alanda admin şifre değiştirme vs gibi özellikler olacak. 
- Yazarlar listesi olacak ve her üye için 100 kelime, 200 kelime, 250 kelime, 300 kelime, 350 kelime, 400 kelime, 450 kelime, 500 kelime makaleyi, kaç liradan yazacağını belirleye bileceğim bir alan olacak ve bu fiyatlandırma doğrultusunda örnek üye 50 tane 100 kelimelik makale yazdıysa, üye sisteminin 5. maddesindeki bölümde ay sonu toplam kaç lira alacağını iş bitiminde online görebilecektir.
- Ayrıca ödeme planı her üye için aylık veya haftalık olarak da seçilebilir olmalıdır.
- Tüm üyelere özel mesaj yada ayrı ayrı mesaj gönderebilme özelliği.
- Havuz sistemine iş eklenebilecektir, fonksiyonlar : anahtar ekime - kaç kelime olacağı ( 100 200 250 300 350 400 450 500 ) toplam makale - iş teslim süresi ve açıklama kısmı olacaktır.
- Havuz sisteminden hangi üyelerin işi aldığı görüp, admin ona göre takip edebilecektir.
- Üyelerin işleri yüklediği sistemi, admin panelden görüp word dosyasını indirebilecektir.
- Admin örnek : ayşe isimli üye 5 makale iş teslimi yaptıktan sonra, admin işi panelden çektikten sonra onayladığında yazdığı kelime bazı ve toplam makale ücreti üyenin ve adminin paneline otomatikman yansıyacaktır.
- Admin tüm kullanıcıların toplam bitirdiği işi görüp ay sonu yada üye başı ne kadar ücret ödüyeceğini görebilecektir.
- Admin haber ve duyuru yapabilecektir. Ve bu bilgiler üyelerin ana ekranında görünecektir.
- En çok makale yazanlar sitemi olacaktır ve bu alan üye panelinde de gözükecektir.





Üye Sistemi :

1 Üyelik sistemi olacak. ( onaylı )
2 Üyenin makaleyi yükleyebileceği upload sistemi ( word dosyası şeklinde maximum 50 adet dosya 5 mb'dan )
3 Üyenin toplam yazdığı makale gösterilecek.
4 Son gönderdiği işler bölümü olacak.
5 Üyenin toplam yazdığı makalenin kaç lira tuttuğunu görebileceği, kazanç sistem bölümü olabilir.
6 Üyenin banka hesabını yazabileceği bir profil alanı olacak, burası üyelik kayıt işlemi ile aynı parametrede çalışabilir.
7 Admin paneli doğrultusunda, havuz sistemi olacak. Üyeler ilk oturum açtığında admin'in eklediği işi bu alanda görecekler ve admin, panelden örnek 50 adet makale ekledi, burda bu işe üye başı 5 makale alabilir şeklinde bir alan doldurdu, bu miktar doğrultusunda herkez o kadar iş aldığı havuza ekleyecek. Örnk : ayşe isimli user 50 adet araç yıkama makinasından 5 adet işi aldığını işaretleyip sisteme girip işini tamamlıyacak.
8 - Üyelik panelinde, adminin ilettiği notlar kısmı olacak ve üyenin giriş yaptığı kısmın hemen üstünde yer alacak.
9 - Admin her üyeye özel mesaj göndere bilecek.


--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:23 -->-> Daha önceki mesaj 20:09:00 --

İş ibolac arkadaşa verildi.