Is Alimi : Acik

Merhaba Arkadaslar,
Suan bir firmada yazilim gelistirici olarak calisiyorum. Isten kalan bos zamanlarimi degerlendirmek istiyorum.

Genel programlama dili tercihim bash ve python. Bunun haricinde istek olursa PHP ile gelistirme yapabilirim. Veritabani kullanan projelerde sqlite3, mysql ve postgresql kullanabilirim.

Foruma eski uyeyim, gectigimiz zamanlardaki bazi problemlerden oturu uzun sure giris yapamadim.
Forumda taninmak ve guven kazanmak amacli 10 arkadasa kucuk olcekli olmak sartiyla ucretsiz yazilim ihtiyaclarini giderebilirim.

Hazir CMS'ler icin suanlik bot yazmiyorum.

Yaptigim bazi projeler:
* Android ses tanima apisini kullanarak raspberry Pi ile GPIO kontrolu saglamak oldu.
* Bir musterinin istegi uzerine, Bir pcye bagli 3 farkli klavyeden 3 farkli CNC tezgahi kontrol etmek icin olan python scriptini yazdim (Istenilen X uzerinde 3 klavye islem gormesin, cekirdekten gelen interruptlari yakalamakti.)
* Database backup dosyasini sambaya atan kucuk script yazdim.
* Google translate v2 apisi ucretli oldugu icin, mevcut temel cevirileri yapabilecek yetenekte bir bash scripti yazdim. API'ye ucret odemedik.
* Bir alarm sisteminde seri porttan gelen verileri degerlendirip kritik seviyelerde istenilen kisilere mail atan python daemonu yazdim.
* Python+qt+opencv kullanarak kulup otomasyonu yazdim - egitim amacli.
* Tarayici veritabanini okuyup, xyz siteleri filtreleyen bir python betigi yazdim.

Referans linkleri PM ile gonderilecektir.