görüsüüsülü evlenen biri olara hiç tavsiye etmem bu evlilik türüde hemen evlenilmez doğrudur, haftalarca mesajlaşır buluşur konuşursunuz ama karşıdaki insan her şeyini saklar evlenince her şey ortaya çıkar ve benim gibi bir ömür boyu mutsuz yaşarsınız

diğerinde sverekte evlenebilirsiniz bu kez de evliliğe birşey kalmaz sevginizi tüketirsiniz, geçmişe gridönsem kendime söyleyeceğim tek şey evlenme olacaktır; ama her insan, kötü değildir Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz. Zira herhangi bir anlaşmazlık durumunda aileniz müdahale etmeyecek, ne yaşayacaksanız siz yaşayacaksınız. En kötüsünü düşünmeniz lazım. Ağır bir travma durumunda bu olayın sonucunda ailenizi suçlayabilir, onların kalbini kırabilirsiniz. " Bu karar ben aldım, benim sorumluluğum " diyebilmeniz gerek her şeyden evvel.
Ben 3 sene çıktım karşımdakini tanıyamadım. O yüzden artık birisini baştan uzun uzun tanımak istemiyorum bu saatten sonra. 1 hafta mesajlaşılır buluşulur bakılır anlaşılıyorsa sorun kalmaz. Aşk falan palavra. Evlenince herkes değişecek zaten. Aşık olduğunuz kadına para getirme bakalım kötü şartlar sun yanında kalacak mı? Dünya toz pembe değil hiçbir yönden.