Önce siteden bahsedeyim, 1.5 yıllık bir site, bulut v3 teması(50tl) ve wp imletir v3(50tl) var. Sitede 60 adet yazı var ve tamamı özgün. Bi' kısmını forumdan arkadaşlara yazdırdım, makalelere 150 liradan fazla para verdim. Bi adette tanıtım yazısı verdim bi siteden 10 tl. 1.5 senelik host ve domain masrafımda 200 lira civarı, sitenin özel ip'si var. Toplamda emeklerimi saymazsak ki gerçekten çok fazla emek sarfettim siteye, 400 lira civarı masraf ettim. Sadece içerik giremediğim için siteyi satıyorum, bana göre değilmiş anladım. Site için istediğim paraysa bunun yarısından az. 200 lira istiyorum. Site boşta duracağına paraya çevirmek istedim, eğer içerik girebilseydim bunca donanımla iyi bi çıkış yakalardı site ama içerik işini beceremiyorum. Ayrıca sitede kız tavlama yazı dizisi var, oda özgün, onun için siteyi sürekli kontrol eden ve bana devam etmem için mailler atan bi tayfa var. O yazı dizisinin devamınıda alan arkadaşa vericem.

Site AdresiPM isteyiniz.)
Site İçin İstenen Fiyat:200
Sitenin Aylık Getirisi:yok
Sitenin Açılış Tarihi:.08.2012
Kategori, Sitenin İçeriği Nedir:Genel blog
Günlük Hit Sayısı:80
Ziyaretçi Kaynağı:Arama motorları
Domainin Yaşı ve Pagerank Değeri:2 yıl 0 pr
Site Tüm İçeriği Birlikte Mi Satılık, Sınırlama Var İse Neler:Evet, Sınırlaması YOK.
Hosting Dahil Midir:Sanırım 2 aylık kadar daha var + özel ip
Banlı Olduğu Sponsor Var Mı:YOK.
Banlı Olduğu Arama Motoru Var Mı:YOK.
Kullanılan Yazılımın Lisansı Satışa Dahil Mi:Evet Dahil.
Yazılım Lisans Sonlanma Zamanı:YOK.
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var Mı, Telif Hakkı Vb.:YOK.

Ziraat bankası, ptt isme havale ve işbankasına ödeme alabilirim.