_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben R10 da insanları dolandırayım gidip onun değerinde yardım edeyim olur mu? Kusura bakma da birazcık bu konularda araştırma yap. Bulduğunuz Herhangi bir şey size ait değildir. Size ait olmayanı, ona sahip olmak için herhangi bir emek sarfetmediğiniz şey SİZE HARAMDIR!. Siz diyorsunuz ki e ben değeri kadar yardım edecem Siz o kulun hakkını alıp, bir başka kula yardım etmek istiyorsunuz. O Kul hakkını helal edecek mi?

O zaman gitsin birileri banka soysun. Sonra gelsin fakir doyursun. Kusura bakma da hayal dünyasında yaşıyorsun.
Sizde ki mantık beni gerçekten ürküttü!

Ben hırsızlık yapmadım, herhangi birisini dolandırmak için caba göstermedim. Kıyaslamanız korkunç bir şey. Bu cevizleri kimin kaybettiğini bilmiyoruz. Büyük ihtimal de kimin olduğunu bulamayacağız. Ben cevizleri çöpe atsam israf olacak, cevizleri bir fakire versem ihtiyacını görmeyecektir. Fakat ben cevizlerin değerinde maddi bir yardım yaparsam o kişi en azından o parayla evine 10 gün ekmek alacak.

Dinimiz mantık dinidir, düz mantık dini değil. Siz bir şeyleri araştırın da burada yorum yapın.