Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akilli degil, anlamsal ! Arada dag kadar bir fark var.
Semantik web dedigimizde kaynaklari tanimlayan, ve tanimlayicilarin da makinelerce okunabilen, anlasilabilen ve bagdastirilan bir sistemden bahsediyoruz.
Akademik Karyerim bu konudadir ama Turkce olarak sana anlatamam simdi. Ingilizce anlatabilirmiyim?
Bu arada, babam bana hikaye anlatmazdi cocukken, olaylar anlatirdi.
Az önce ibretle okudum mesajınızı. Şimdi gülme tuttu beni. Akıllı değil, anlamsal ve optimizasyonla alakası yok mu bu anlattıklarınızın? Ya da alakası varsa ilk attığınız mesajı hangi akla ziyan attınız?

Herkes semantik web ile optimizasyon arasında 100% ilişki olduğunu bilir. Siz sert bir duvara çarptınız bayım. Cevabınızı aldınız, Kalbinizde incinmeden voltanızı da alın. İngilizce forum değil burası ki benimle ingilizce de tartışamazsınız. Çapınız yetmez. Takıldığınız ingilizce webmaster sitesi varsa link verin, semantik web ve optimizasyon ilişkisini ingilizce tartışalım. Burada insanların başını ağırtmayalım.

Bu arada dipnot : İngilizce biliyor olman SEO'da iyi olman anlamına gelmez. Gerçi ingilizce bildiğinden de şüpheliyim ama konumuz o değil. Yeri gelirse ingilizce konusunda da ders verebilirim.