hocam yanlış anlama ama bir laf vardır ya insana rahat batar derler. Sizinkide o hesap. bir kere 16 30 da iş bitiyor . İstediğin zaman izin problemin yok acil işin çıkar gitmesen problem yok iş arkadasların çok iyi. yemek + yol verio zam istesem yapar demişsin.
Dertssiz başına bela mı arıosun ?
1500 lira verecek nerden baksan 300 e yakını yemek + yola gidicek zaten . Üstüne daha çok stress daha çok çalışma ...
Kariyer demişsin de anlamadıgım benzincinin kariyerine ne katkısı olacak ? Oradan OPEC e ceo mu olmayı planlıosun ?
benzincide yapacağın işin gelecekde yapacağın işlere hiç bir getirisi olmaz sen kafanı takma. Şu an ki çalısdıgın işin referansı ne kadar olursa benzincede o kadar olur.
İş sürekli değil diyorsun özel sektörde sürekli iş mi var ? Yarın ne olacağını bilemezsin her yerden çıkarabilirler. Benzincinin çıkarmayacağı ne malum ?
üstüne şimdiki yerinde patronum beni sever demişsin. o adam o zaman şimdiki işin bitse seni ortada bırakmaz ya başka işe koyar yada başkasının yanında işe girmene yardımcı olur...
Bence çok büyük bir hata yaparsın ki ben bu hatayı yapacağına eminim kesin bırakacan o işi gidicen o benzinciye çünkü biliyorum insana rahat batar.
Şimdiden hayırlı olsun nur topu gibi bir pişmanlığın oldu...