Warsa parasal gucun + iyi konumda yakin tanidiklarin sende kazanirsin ne varki yoksa parasal gucun + varsa iyi konumda tanidiklarin gene kazanirsin varsa parasal gucun + yoksa iyi konumda tanidiklarin gene kazanirsin ama hem parasal gucun yok hemde iyi konumda tanidiklarin kazanamazsin kazanirsin ama tamamen sans borsa yi sen yonetmiyorsun yani kazanma sans yonetenler zaten once satiyor tak borsa cokuyo ali tak borsa canlaniyo

nekadar uzamn olursan ol yonetenler ne olsun isterse o olur
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Zaten bunun bende farkındayım. Ancak yavaştan piyasalar içerisine girmek, işlem yapmaya başlamak borsa konusunda tecrübelerimi arttırmak istiyorum. Şuan girsem elimdeki ufak sermayeyide kaybedeceğim farkındayım. Zaten bu başlığıda ondan dolayı açtım. Teşekkür ederim yorumunuz için...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:27 -->-> Daha önceki mesaj 00:27:53 --
Uzun vadenin önerilmesi zarar etme olasılığınızı hadge etmesinden kaynaklıdır.Vade uzadıkça kaydetme olasılığınız azalalır.
Uzaklaşma nedenim kaybetmekten ötürü değil ben biraz inatçı yapıya sahibim zararına kağıt satmayı sevmiyorum.Buda vadeyi uzatmam sebep oluyor. En son yüklü bir para alıp ABD'ye gitmiştim.Elimde 5 hane ve üzeri bir tutar olursa tekrar borsada değerlendirebilirim.
Ben hep tek kağıda oynardım.Bir kaç ay takip eder ve sonra yatırım kararı alırsam hep onla devam ederdim.İlk alım yaptıktan sonra eğer kağıt düşerse kademeli olarak alım yağmaya devam ederek alış maliyetini düşürebilirsiniz.Tabi ki bunlar sermaye ile olan şeyler
Anladım. 5 haneden önce borsaya girmemek gerek en azından onu anladım sizin yorumunuzdan