hyPerdarKness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güle güle kullanın.

scriptlerin hepsi " teknik " olarak test edilerek ekleniyor. ancak mükemmel sorunsuz bir script çıkartmayı kimseye vaadetmedim elbet sorunlar olacak bunları bildirdiğiniz takdir de güncelleme çıktığında gerekli düzenlemeleri tekrar yapıyorum. bazen ister istemez gözümden kaçan yerler oluyor bunları da sizlerin sayesinde düzelterek scriptleri yayınlamaya devam ediyorum.

gördüğünüz sorunları bildirirseniz tüm ziyaretçilerimizin mesajları mailleri dikkate alındığı gibi sizinki de dikkate alınıp gerekli uygulamalar yapılacağından emin olabilirsiniz.

açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim.
Tasarımcılar umursamaz oldukları için bende mail atmadim. Önyargılı yaklaştım bu konuda. New php haber scriptinde en basidinden hata olarak haber içeriğinde ' tırnak kullanınca yönetim paneline onay icin gelmiyor. Ve haber içerigindeki herhangi bi yaziyi kalinlastirinca veya baska bi komut uygulayinca butun haberlere uygulaniyor .üst görünüm öyle oluyor icerigine girince normal gözüküyor. bide manset haber yerine resim ekleyince resim boyutunu bizim ayarlamamiz gerekiyor, otomatik standart istenilen boyuta getirmesi daha kullanisli olur.
Kendim çok uğraştım düzeltmek icin ama bilgim yetmedi. Şuan da site boş duruyor güncelleme bekliyorum hatasız. Çünkü tasarım fena güzel.