teşekkürler. hocam peki biraz ayrıntı verebilirmisiniz kullanımına dair? mesela şarjı nasıl gidiyor. ekran kaliteli, dokunmatiği , hassaslığı, donma kasma sorunu varmıdır, internet hızı nasıldır, aynı anda fazla işlem yaparken sorun çıkartıyor mu. vs vs . çok şey istemedim umarım
çok sık kullanmama rağmen yarı yolda bırakmıyor. Yani her gün şarja takıyorum, o gün yetiyor bana.. Ekran kaliteside gayet iyi, gece video çekimi pek iyi değil ama onuda ben fazla kullanmadıgım için pek problem etmedim. dokunmatiği on numara. şuana kadar en ufak bi donma olmadı, bundan sonrada olmaz umarım

evde kablosuzdan baglandıgım zamanlarda hiç bi sıkıntı yok. dışarda avea'dan nete girince haliyle bazı bölgelerde iyi çekmiyor. o da hattan kaynaklı zaten. aynı anda çok fazla işlem yapmıyorum ama kullandıgım kadarıyla sorun çıkartmadı şuana kadar. Valla arkadaşlarımdan s3 kullananda var s3 mini kullananda var, hepsi hayran kaldı telefona. fiyatını söyleyincede daha bi hayran kalıyorlar

gerçi şimdi yenisi çıkıcakmış bununda öyle diyordu bi arkadaş benim açtıgım konuda ama bilmiyorum. ben gayet memnunun bu telefondan..