PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video silme nedenim yardımcı olmamak değil ki hala yardımcı oluyorum herkese, arkadaş bilip bilmeden sertçe eleştirmiş, maliye kısmı diyorum ve susuyorum..
Parayı ayakabı kutularına koyarsan sıkıntı olmuyor hocam

Maliye kısmı ne olabilir ki? Firman yok, kaydın yok, işyerin yok elde avuçta doğru düzgün bi gelirin yok, 300 tl elektrik yakacan 500-1000 tl elinde kalcak ya da kalmayacak, Herşeyi maliyeye bağlarsak burda sattığın 10-20 tl'lik backlinki bile fatura kesmen lazım ya da en basit yaptığın bir temayı bile satarken fatura kesmen lazım..

eğer 5-10 sistem kurarsan ayda 30-50 bin TL yi geçkin gelirin varsa tabiki bir gün sana sorarlar bu para nerden geliyo-nereye gidiyor diye o ayrı mevzu o durumda da özel avukatların olur bi kılıfına uydurursun merak etme..

Benim sertçe eleştirmemin nedeni bu mevzu global bir mevzu ve bütün dünyada onbinlerce kişi kazanırken Türkiyede doğru düzgün türkçe kaynak olmaması ve bu işi yapanların da sanki başkaları işin içine girerse dünyadaki coin kaynaklarının biteceği gibi gereksiz bir korkuya kapılması.

Ben 3-4 gündür test ediyorum kesinlikle yapılması gereken bir iş..3-5 bin TL sermaye koyup kendi evinizde ek gelir elde edebilirsiniz..En kötü kazancı az derseniz ya da bu işten sıkılırsanız sistemi satarsınız bir zararınız olmaz.

Hatta durumu kötü olanlar 2-3 kişi birleşip de yapabilir ve sistemleri çoğaltarak işi büyütebilirsiniz.Pool sitelerinde ilk 3 teki kişilerin yaptığı 50-100 bin Kh değeri kesinlikle ekip işi..