Merhaba cevap için teşekkür ederim şimdi eve geldim sanırım düzelmiş hangi saatte düzeldi bilmiyorum ama düzelmiş.
Bende memnunum iyi niyetlerinden şüphe yok sadece CallCenter sistemi için bir önerimdi eğer firma olarak bazen siteniz ve müşterileriniz internetten kopuyorsa o zaman destek mailiniz de çalışamaz telefonlarınız da çalışmazsa endişe uyandırırsınız, 7/24 teknik ekibe (1 kişide olsa iki kişide olsalar) telefonla ulaşılabilir arızanın süreci hakkında bilgi alabilirseniz siz de hosting verdiğiniz müşterilerinize cevap verebiliyor olursunuz bunu ifade etmek istemiştim.
Diğer konuya gelince nameserverlerden birini yurt dışı ip lere mi yönlendirmeliyim ki kesinti yaşamayayım bunu anlamadım teknik bilgim malesef o kadar yok WHM kullanıyorum.
Bir açıklama daha yapmak isterim bu benim sunucumla alakalı bir sorun değildi Serverpa ya ait hiç bir sunucu çalışmadı hat soruydu buna bir çözüm olduğunu sanmıyorum.
desteke mail atmıştım henüz cevap yazmamışlar muhtemelen çalışmıyordu boşa düşmüştür mailim.