OriqinaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıkcası agır bir ithamda bulunuyorsunuz. mesaj düzenlemelerinde multi konu ve hemen al fiyatları düzeltilmiştir. lütfen inceleme için moderatorden istekte bulunun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:07:42 -->-> Daha önceki mesaj 18:06:14 --

ibarede son teklif + 48 saat yazmakta Sedat Bey son dakika dediğiniz olay bildiğim kadarı ile teklif sonrasında geçecek 47 saat 59 dakikasıdır

yanıldıgım bir konumu var
Ben dün konuya teklif verdigimde 24 saat olarak aklimda kalmis, cünkü pazar günü disarida islerim oldugu icin internet basinda olamayacagim, buna göre kafamda not etmistim.

Simdi konuya baktigimda 48 saat olarak görünce ve mesajin altinda degistirilme saatinin de bugüne ait oldugunu görünce bu sekilde düsündüm.

Hayatim boyunca kimseye iftira atmis birisi degilim, hele kontrol edilerek aciga cikartilabilecek bir durum varsa ortada kendimi kücük düsürecek kadar cahil hic degilim. Cünkü vBulletin'de mesajlar ne kadar editlenirse editlensin, yetkili kisi o son düzenleyen OriqinaL linkine tikladiginda tüm degisiklikler kabak gibi karsisina cikar.

Eger hafizam beni yaniltiyorsa sizden özür dilerim, moderatör incelemeyi yaptiktan sonra bu mesajlari zaten silecektir siz hakliysaniz, yarini bekler bende kalirsa yarina alirim domainimi.

Iyi günler.