Planlara baktım anlayamadım gunluk 1 k fıyatı 4.5 usd mi ?
Merhaba Faroz,
Öncelikle trafik miktarını seçiyorsunuz. Sonra trafiğin sağlanacağı periyodu (7 yada 30 gün olarak) seçiyorsunuz. Biz de seçilen trafik miktarını seçilen periyoda düzgün olarak dağıtıp gönderiyoruz. Yani günlük bir ücret yok.
Dediğiniz gibi sizin seçtiğiniz ülkeden 1k ziyaretçiyi 7 yada 30 günde 4.45 usd'e ulaştırıyoruz.
Saygılar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:31:00 -->-> Daha önceki mesaj 10:18:28 --
Planlara baktım anlayamadım gunluk 1 k fıyatı 4.5 usd mi ?
1k hit alınırsa öyle sanırım 50k - 100k alınırsa fiyat düşüyor ama yinede Türkiye şartlarında yüksek sayılır.
Merhaba ReFLeX,
Sistemle ilgili açıklamayı önceki mesajımda yaptım. Aynen dediğiniz gibi trafik sayısı arttıkça ücreti düşürmeye çalıştık. 1k ile 5k arasındaki uçuk fark ise tamamen trafik sağlayıcısının toptan trafik satışlarını min. 5k üzerinden yapması. Yani 1k ziyaretçi bize normal fiyatlardan ancak 5k ve üzeri ziyaretçi bize toptan fiyatlardan sunuluyor. Umarım karıştırmadan anlatabilmişimdir.
Ücretleri tüm piyasadan ucuz tutmaya çalıştık. Benzer sitelerle yarışacak kadar ucuz olduğunu söyleyebilirim.
Saygılar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:40:13 -->-> Daha önceki mesaj 10:31:00 --
Simdi 1 k gosterım 2 tl ıken nıye mıllet gıdıp sitenesıne 1 k hıtı 4.5 usd'ye alsın tutarsızlık var.
Merhaba Faroz,
Karşılaştırdığınız sistemler birbirinden tamamen farklı sistemler.
* Gösterimlerde ziyaretçinin siteye girmesi hiç bir zaman garanti değildir.
* Bizim sistemimizde bahsettiğim gibi expired domain'ler kullanılmaktadır. Yani kişi direk olarak sizin siteye ziyaretçi olarak gelmektedir. Herhangi bir tıklama olmadığı için ne kadar tıklandı diye düşünmeniz gerekmez.
* Biz istediğiniz ülkeden yada karışık olarak sitenizin konusuyla ilgilenen kişileri size yönlendirmekteyiz. Gösterimlerde bu kaliteye ulaşmanız daha zor olmaktadır.
* Ayrıca tüm ziyaretçi akışını gerçek zamanlı kontrol panelinden takip edebilmektesizin.
Sistemle ilgili daha detaylı bilgi için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
Saygılar