Arkadaşlar anahtar kelime bazlı olarak siteyi arattığımda sonuçların hiç bir sayfada görülmediği dikkatimi çekti.

Manuel olarak elle arattığımda son sayfaya kadar teker teker baktım. Son sayfada ise şöyle bir ibare ile karşılaştım. "aramayı çıkarılan sonuçlarla birlikte tekrarlayabilirsiniz." burayı tıkladığımda ise sitemin ilk sayfada olduğunu gördüm. Yani arama sonuçlarından forumum neredeyse çıkartılmış gibi görünüyor. Google webmaster'da manuel olarak spam vesayire hiç birşeye karşılaşmıyorum. Ayrıca bu durum sadece forum.siteadı.com'da geçerli. Ana sitemizde herhangi bir kayıp yok. Birde dikkat ettiğim nokta şu;

Az önce yukarıda da bahsettiğim anahtar kelime bazlı aramamdan sonra yine aynı anahtar kelimenin biraz değişinde ise forumumum ilk sırada olduğunu dikkatimi çekti. Sizce Google'dan gelen bir yasak mı söz konusu? Yada zamanla tekrardan linklerim dizine eklernir mi?

Son olarak entresan bir durum söz konusu arkadaşlar. Bu foruma gelen hitin birden kesilmesinin hikayesi aslında şöyle;
Site 2 gün kapalı kaldıktan sonra tamamen açıldı ve ortalama 1.5 gün normal olarak siteye hit geldi. Fakat vBulletin lisansımla ilgili bir problemden dolayı vBullettin'den lisanssız forum maili geldi. Hemen ardından forumdaki Mf.Rub arkadaştan lisans alınıp tekrardan kurulum yapıldı. Fakat işin entresan tarafı forumumuza gelen hitin bir anda kesilmesi bu mailden sonra gerçekleşti. Mümkün olmamasına rağmen aklıma vBulletin'in Google ile koordineli çalışabileceği aklıma geldi. 1.5 yıllık bir emek şuanda neredeyse gözlerimin önünde eriyip gidiyor... Nacizane fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar. SEO ve Google konusunda pek bilgi sahibi değilim.