SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogları açtıktan sonra, normal bir site gibi düzenle. En az 1 ay kadar o sitelere de her gün özgün ya da re-write makaleler paylaş.

Yani, blogları 1 - 1,5 ay normal bir site gibi ilgilenerek Google abinin benimsemesini sağla. Akabinde ana sitende paylaştığın yazıları, sanki bloglarda doğal olarak kaynak gösteriyormuş gibi ufak bir giriş yap. Düz bir yazı yaz, altına ana sitenden bir paragraf ekleyip dibine direk link koy. Hemen anahtar kelimeye yüklenme.

Bir süre sonra arada tanıtım yazıları ekler, 1-2 anahtar kelimeye link verirsin. Bu düzende doğal bir şekilde abartmadan gidersen faydasını görürsün.

Ama, direk blog açıp her yazıyı spam gibi paylaşır, link verirsen zarar görürsün. Belki kısa vadede bir şeyler olabilir -ki olacağını sanmıyorum- ama her halükarda zarar görürsün.
Allah razı olsun çok sağol üstad