Faroz; bana kalırsa her kimden almış olursan ol temayı, TylerDurden özür dileyip o temayı kullanmamaya bak. Diğer türlü mahkeme de ne anlatırsan anlat, "temalarımın tamamı hukuki olarak koruma altındadır " demiş. Mahkeme sana bunu biliyor muydun diye sorsa biliyorsun çünkü seni uyarmış. Bence çok geç değil, karşındaki kişi de insan (TylerDurden) tüm olanlara rağmen bir daha bu temayı kullanmaman koşulunda özür dilersen halden anlayacak hukuki yola başvurmayacaktır. Diğer türlü her ikinizde uğraşmamış , zaman kaybetmemiş olur.
Hocam ben tamayı ahmeten aldım mehmeten aldım o arkadaş çizmiş lisanslamış kendi emek vermiş haklıdır. Fakat demek istediğim şu ben temayı satın aldım kendım yapmadım sonuçta ucret odedım şimdi arkadaş dıyor tema benım. Orası tasarımı yapan arkadaş ile onun sorunu ben ücreti ile almadım ve arkadaş temada farklı şeyler yapmıs yanı tema yonetım panelı vs onun konusunda anlatıgı temadan cok uzak bır tema bendekı. Şikayetçi olursa buyursun olsun. Mahkemede vereceğim ifade açıktır. Kendisi 2 gündür benle dalga varisi konuşmakta az oncede bı konumu baltalamaya kalktı ve report edildi.