HİZMET ŞART VE KOŞULLARI
Türkiye Lokasyon reseller hesaplarında XYZ ve w4rez içerik yasaktır.
Memnun kalmamanız halinde hizmetinizi 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Aynı gün mesai saatleri içerisinde ücretinizi geri iade alabilirsiniz! (10 ve üzeri site taşıtmış olan kullanıcılar iade talebinde bulunamaz. İade taleplerinde, 1 aylık kullanım bedeli düşülerek hesap edilecektir. )
Maksimum 20 site taşıması yapılmaktadır. Taşıma sonrası iadelerde paket fiyatının kampanyasız bedel tekabülü hesap edilerek, kalan tutar iade edilecektir.
Paket iptallerinde iptal bedeli kalan kullanılmayan ayların iadesi gerçekleştirilir. Kullanılan aylar kampanyasız fiyat üzerinden hesaplanır ve kalan kullanım bedeli ayın ilk 10 günü içerisinde iade edilir.
Satışını buradan yada farklı platformlardan gerçekleştirmiş olan kullanıcılarımız, sonraki iletişim ve destek ihtiyaçlarını sadece destek bildirimi olarak iletmesi gerekmektedir. (Soru ve önerilerinizin sağlıklı bir şekilde çözülmesi için bu gereklidir.)
Skype, özel mesaj ve online destek yolu ile sadece satış öncesi destek verilmektedir (Her birim için farklı ekipler kurulmuş olup. Sorunuza en iyi cevabı ilgili ekip verecektir.)
Knight Online, Metin2 yada farklı tür oyunlara hesap açılmamaktadır.
Facebook beğeni yada twitter takipçi sistemleri için hizmet sağlanmamaktadır !
SIKÇA SORULAN SORULAR
SORU : %45 Cpu miktarını neye göre veriyorsunuz ?
CEVAP : Reseller sunucularında sadece E5 tip işlemci kullanılmaktadır. Reseller sunucuları sadece reseller hesaplarını barındırdığı için işlemci yükünün tamamı bu hesaplar için kullanılmaktadır. Sunucular sanallaştırılmış sunucular değil, direkt olarak Centos işletim sistemi üzerine kurulmuştur. Şuana kadar CPU Sorunu alan müşteri sayımız çok az. Sorunlar genellikle sistem uzmanlarımız tarafından çözülmektedir. %45 CPU Limiti Toplamda 28.8 GHZ Üzerinden verilmektedir.
SORU : Aşırı hitli Sitelerim var Reseller Çözüm olurmu ?
CEVAP : Bu sorunun yanıtı hem evet, hemde hayır. Bir sitenin kullanıdğı hit miktarına göre mysql ve cpu kullanımı değişkendir. Bazı durumlarda kullanılan sitenin kod yapısına göre bu oran yeterli gelmekte olup, bazı sitelere göre ise aşırı derecede kullanmaktadır.
An geliyor 100 hiti olan bir site 10 k hiti olan bir siteden daha fazla kaynak kullanabiliyor. En sağlıklı ve şeffaf bilgi için satış temsilcilerimize sormanız gerekmektedir.
SORU : Yedekleme ve Kesinti Garantiniz Ne seviyede ?
CEVAP : Web tasarım sektöründen geldiğimiz için bir yerde kendimizi kullanıcı olarak düşünüp, yedeklerin ne kadar önemli olduğunu sizler kadar iyi biliyoruz. Web tasarımlarını yaptığımız sitelerin çoğu bizde barındığı için, özellikle kurumsal firmaların web sitelerindeki 1 dakikalık kesintinin ne kadar önemli olduğunu sizler kadar iyi biliyoruz. Bu sayede sistemlerimizi tamamen yedekli alt yapıda kurduk ve sorun olmaması için her dakika kontrolünü sağlıyoruz ve daha iyisi için sürekli çalışıyoruz.

WM2017 - Bayi Paket #1
4 GB Disk Alanı
10 Adet Alan Adı Ekleme
Limitsiz Trafik
Limitsiz Mysql Hesabı
Limitsiz FTP Hesabı
Limitsiz E-Posta Hesabı
Softaculous İle Tek Tıkla Yüzlerce Uygulama Kurulumu
%45 CPU Limiti
Bursa / DGN / Emikron Sistem Odası (Türkiye' de kendimize ait son sistem sunucularda güvenle barınabilirsiniz...)
Cpanel WHM
Softaculous (Binlerce Tek Tıkla Kurulum Uygulamalar)
Litespeed Web Server (Bu Performansa Bayılacaksınız)
Özel Name Server Kullanabilme İzni (Özel NS Konusunda Bilginiz olmasa bile destek talep etmeniz yeterlidir. Ekiplerimiz uzak masaüstü programları aracılığıyla destek verebilir.)
Emikron Fark ve Güvencesi
Gerçek 7/24 Teknik Destek
Anında Aktivasyon
%99,9 Uptime
Ultra Güvenlik (Otomatik olarak sunucuda Shell, Spam taraması yapılmaktadır.)
Aylık Kampanyalı Fiyat : 9,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 9.99 TL + KDV
Yıllık Kampanyalı Fiyat : 49,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 99.99 TL + KDV
TÜRKİYE LOKASYON PHP 5.5.xx SÜRÜM SATIN AL
FRANSA LOKASYON PHP 5.5.xx SÜRÜM SATIN AL WM2017 - Bayi Paket #2
8 GB Disk Alanı
15 Adet Alan Adı Ekleme
Limitsiz Trafik
Limitsiz Mysql Hesabı
Limitsiz FTP Hesabı
Limitsiz E-Posta Hesabı
%45 CPU Limiti
Bursa / DGN / Emikron Sistem Odası (Türkiye' de kendimize ait son sistem sunucularda güvenle barınabilirsiniz...)
Cpanel WHM
Özel Name Server Kullanabilme İzni (Özel NS Konusunda Bilginiz olmasa bile destek talep etmeniz yeterlidir. Ekiplerimiz uzak masaüstü programları aracılığıyla destek verebilir.)
Anında Aktivasyon
%99,9 Uptime
Aylık Kampanyalı Fiyat : 12,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 14.99 TL + KDV
Yıllık Kampanyalı Fiyat : 79,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 169.99 TL + KDV
FRANSA LOKASYON PHP 5.5.xx SÜRÜM SATIN AL WM2017 - Bayi Paket #3
12 GB Disk Alanı
25 Adet Alan Adı Ekleme
Limitsiz Trafik
Limitsiz Mysql Hesabı
Limitsiz FTP Hesabı
Limitsiz E-Posta Hesabı
%45 CPU Limiti
Cpanel WHM
Anında Aktivasyon
%99,9 Uptime
Aylık Kampanyalı Fiyat : 17,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 19.99 TL + KDV
Yıllık Kampanyalı Fiyat : 99,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 199.99 TL + KDV
FRANSA LOKASYON PHP 5.5.xx SÜRÜM SATIN AL WM2017 - Bayi Paket #4
LİMİTLENDİRİLMEMİŞ Disk Alanı
Limitsiz Adet Alan Adı Ekleme
Limitsiz Trafik
Limitsiz Mysql Hesabı
Limitsiz FTP Hesabı
Limitsiz E-Posta Hesabı
%45 CPU Limiti
Cpanel WHM
Anında Aktivasyon
%99,9 Uptime
Aylık Kampanyalı Fiyat : 19,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 27.99 TL + KDV
Yıllık Kampanyalı Fiyat : 119,99 TL (KDV DAHİL) - Kampanyasız Normal Fiyat : 259.99 TL + KDV
FRANSA LOKASYON PHP 5.5.xx SÜRÜM SATIN AL
KURUMSAL BİLGİLER
Firma Ünvanı : Emikron Telekomünikasyon
Vergi Dairesi : Mersin / İstiklal
Vergi Numarası : 3010559275
YS Numarası : 3215
Web Sitemiz : https://www.emikron.com.tr
Adres : Mahmudiye Mah. Bahçeler Cad. No:19 - Palamut Plaza Kat : 5 No : 66 Akdeniz MERSİN (Yeni Adliye Çaprazı)
Telefon : 0324 606 0 666 (Hafta içi her gün sabah 09:00 Akşam 21:00 Saatleri Arasında)
Mail : info@emikron.com.tr

birtanede ben alayım şuanki fox firmarsı illallah dememe sebep oldu
Ali beyden sınırsız reseller alındı çok ilgililer. Kaliteli hizmet ucuz fiyat iyi satışlar dilerim
Ali bey son derece ilgili birisi.Önce hizmet, para sonraki işimiz diyebilecek kadar da güvenilirliğini ve ilgisini göstermektedir.1 adet linux reseller 1 paketi alınmıştır.Hayırlı ve bol kazançlar dilerim hocam.
Ali işini son derece iyi yapar, diğer firmalar gibi müşterilerini üzmez. Üzmek bir kenara, memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapar ve sonuç itibariyle memnun eder. İyi satışlar diliyorum.
1 adet daha reseller alındı. Güzel ve kaliteli hizmet , sürmesi dileğiyle iyi çalışmalar...
1 adet Linux bayi 4 paketi alınmıştır..
Siteleri sorunsuz taşıdı arkadaş inşAllah uzun süre çalışırız..
Sunucular tavsiye edilir. Ben en uygun fiyatlı olanı almama rağmen oldukça iyi. Aylık 400 tl ödediğim dedicated sunucudan daha hızlı açılıyor sayfalar. Test ettim google speed de sonuclar böyle çıktı

Umarım böyle devam eder.
1 Yıllık 1 Adet İngiltere 1 Adet TR lokasyon alınmıştır. Kurulum gerçekleşti Arkadaş ilgili biridir Umarım uzun süreler çalışacağız
İki adet sınırsız resel alındı. Arkadaşlar çok ilgili sağolsunlar. Her türlü sorunu hallediyorlar.
Arkadaslar anlasdık , çalışmaya basladık hayırlı olsun
1 adet reseller alındı ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum..
1 adet kampanyalı yıllık reseller aldım. Arkadaş çok ilgili ve kaliteli dürüst birisi aciliyetimi giderdi sağolsun. Herşey için teşekkür ediyorum, kendisiyle sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
Biraz önce iletişime geçip 1 yıllık linux reseller aldım, gereken her türlü kolaylığı ve yardımı gösteriyorlar. Umarım hep bu şekilde devam eder uzun süre. tavsiye ederim.
1 adet kampanyalı 3 ay indirimli resel aldım ilgi alaka için teşşekkür ederim.
Arkadaşın Reseller Paketinden faydalandım çok yardımcı oldu çok ilgili birisi tşkler şimdiden.
Bir Adet Reseller Alındı Arkadaş İşini Gayet İyi Yapıyor Ve Çok İlgili.
Bir adet resel alındı hızlı ve sorunsuz herşey özel bir durumum vardı onun için bile yardımcı oldular sağolsunlar. Gayet anlayışlı ve başarılı bir firma.
reseller alınmış olup hızlı bir şekilde kurulmuştur, uzun yıllar çalışma dileğiyle.
1 Adet reseller alınmıştır. Anında aktif oldu teşekkürler
Oncelikle ilgi ve alakaniz icin cook tesekkur ederim telefon olsun skype olsun ticket olsun hepsinde muhattap buldugum icin cok mutlu oldum

istedigim herseyi sorunsuz saglam bi sekilde hallettiler saolsunlar.benim icin en onemli olan sey hizmetin arkasinda durulmasi Arkadaslarda fazlasiyla duruyor emin olun buna Insallah uzun yillar çalışırız cidden paradan onemli seyler var ilgi ve alaka mesela ben fazlasıyla gordum bugun Ali beyede ayrıca tesekkur ediyorum hayirli isler diliyorum
Arkadaşdan yıllık bir adet reseller siparişi verilmiştir. Başka bir firmadan geçiş yaptım çok sorunlar yaşadığım için geçmek için aciliyetimin yüksek olduğunu söyledim ve anında yardımcı oldu. Şimdilik resellerimden memnunum
Ali Bey ve Ekibi çok ilgili çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim
Benim keyfime göre ödeme yolu yaratan bir insan kendisi. Daha ne olsun ?Verdiği hizmeti de umarım bu şekildedir, eğer böyleyse kendisiyle yıllar geçireceğimiz kesin.
1 adet sınırsız reseller alındı,lastnova.com mağduru olarak dün göce kendileriyle görüştük ve ödeme bile göndermeden lastnova.com tarafından uğratılmış olduğum mağduriyetimi önce hizmet verme anlayışı ile giderdiler 100 adet neredeyse web sitemi taşıdılar, teşekkür ederim ilgi ve alakanız için, umarım daima problemsiz bir şekilde çalışma fırsatı yakalarız.
Reseller alındı. İlgili bir arkadaş tşekkür ederim. Ne sorum olduysa acıklayıcı net cevap verdi. Teşekkürler..
Teşekkür ederim, ssl sertifikası yükeleneceği için bir kaç istek de bulundum kendilerinden. Ticketlere 1 dakika gibi kısa bir sürede cevap veriyorlar gerçekten işleriyle ilgileniyorlar.
Para daha hesaba geçmeden ürünü aktifleştirdi teşekkürler.
3 adet özel server alındı. ilgi, alaka ve destek süper. Bu kalitede fiyatlarda çok uygun.
Şu ana kadar paradan ziyade müşteriye kaliteli bir hizmet sunma ve sorunlarını gidermeye yönelik bu kadar iyi çalışan ve ciddi anlamda işini düzgün yapan başka bir firma görmedim. Gerçekten aldığınız hizmeti insancıl bir yaklaşımla tamamen müşteri memnuniyetine özen göstererek yapan bir firmadır. Gözü kapalı bir şekilde resel hizmeti alacaksanız düşünmeden alın. Emin olun ki bu insanlar kazandıkları her kuruşu fazlasıyla hak ediyorlar. Ben şahsen beklediğimden çok iyi hizmet aldım. Ve uzun yıllar bu firma ile çalışmayı düşünüyorum. Kalite arıyorsanız doğru yerdesiniz...
Kampanyalı resellerden bir adet satın aldım !! ilgili birisi nerdeyse hiçbirşeye dokunmadan resellerimi teslim etti, hesabı ben açtım siparişi bile kendileri geçip ayarladılar teşekkür ederim ilgi alakadan ötürü.
Reseller Satın Alındı Aşırı İlgili Birisi
Ali hocamdan çalıştığım firmam için ikinci kez host ve alan adı aldım.Tüm acemice sorularıma karşın sabırla bana yardımcı olan güzel bir arkadaşımız.Ayrıca daha önce aldığım hostta aylar oldu daha en ufak bir problem yaşamadık.Kesinlikle tavsiye ederim.Hizmet+ilgi alaka bu ikisi host firmalarında zor bulunan özelliklerdir (:
Kampanyayı kaçırmayın.Çok ilgili arkadaşlar her soruna çözüm üretmeye çalışıyorlar. Bukadar ilgi bünyenizi sarsabilir.
1 adet reseller paketi alındı. çok ilgili arkadaşlar. umarım kalıcı olur ve oluruz. teşekkürler.
1 bayi paketi aldım hızlıca teslim ettiler.
Sağolsunlar, hızlı bir işlem gerçekleştirdik..
2 Aydan fazladır Emikron ile çalışıyorum. Arada Skypetan "Sunucular niye kapanmıyor hocam bu çok Anormal alışkın değilim" yazıyorum, saatlerce muhabbet ediyoruz.Site yedek alma gibi bir derdim yok, bir ticket ile istediğim tarihin yedeğine ulaşabiliyorum.2-3 adet sitemi 10 dakikada taşıdılar ve sunucular çok hızlı maşallah.Günden güne yatırımlar ile kendini geliştiren ve hiç bir zaman iyi ile idare etmeyen en iyi olmaya çalışan ve benim gözümde Türkiye de ki En iyi hosting firması Emikron.Umarım bunları okuyup ilerleyen senelerde ki alışverişlerde indirim kuponunu eksik etmez :P. Şaka bi yana cidden Natro gibi lanet bir firmaya 10-15 tane site barındırabilmek için 1 milyardan fazla para vermekten ciğerim solmuştu, burada 200 liraya paşa paşa istediğim kadar site barındırabiliyorum. İsterse 500 lira yapsınlar yeterki bu kaliteyi kaybetmesinler.Allah nazarlardan korusun.
İyinin iyisi olmaz demeyin, Emikron gerçekten iyinin en iyisidir bana göre. 6 7 adet sitemi sorunsuz şekilde barındırıyorum ve içim rahat, yedek alma gibi derdim yok. Cpu derdim yok. site kapandımı derdim yok. Gerçekten teşekkürler özellikle Ali ve Mehmet bey'e teşekkür ederim.
İngiltere Lokasyonlu paketi aldım. Memnun kalacağımdan , hizmete dayanarak eminim.Ödeme yapmadan sistem açıldı ve yardımcı olundu. Böyle bir firma ve böyle bir paket zor bulunur.Tekrar Teşekkürler.
İngiltere Lokasyonlu paketten alındı. Memnun kalacağımı umuyorum bende.Aynı şekilde ödeme yapmadan hesabım açıldı ve yardımcı olundu. Bugün ödemesi yapıldı ve işlem tamamlandı. İlgi alaka için tekrar teşekkürler.
Arkadaş çok ilgili ve alakalıdır. Bu ilgi alaka için teşekkür ederim.
1 Adet Linux Bayi 4 Paketi Aldım, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..
1 adet reseller paketi satın alınmıştır. Kendilerinin şuana kadar ki ilgi ve alakaları oldukça üst düzeyde umarım hep bu çizgide kalır ve çalışmalarımız daimi olarak sürer. Teşekkürler.
Kampanyadan linux 3 paketi alındı, ilgisi ve yardımı için arkadaşa teşekkür ederim.
Ilgi ve alakasi icin arkadasa çok tesekkur ederim sunucu tasima islemlerinden sonra sunucu hakkinda da detayli bilgi vereceğim parayi kesinliklr düşünmeyen birisi kendisine teşekkür ederim
Emikron ile yeni tanıştım sayılır fakat şu kısa dönem içerisinde dahi bana nasıl kaliteli bir firma olduklarını defalarca gösterdiler. İlgi ve alakalarına zaten söylenecek söz dahi yok. Kendim için satın aldığım resellerdan oldukça yüksek verim aldım ve neticesinde şuan danışmanlık hizmeti verdiğim bir firma için 2. reseller siparişi vermiş bulunuyorum.Teşekkürler Emikron, umarım daha uzunca yıllar birlikte çalışırız.
1 adet hizmet alınmıştır gecenin geç saatlerinde bile müşterisi ile samimi şekilde ilgilenmesi yardımcı olması hoşuma gitti. Tavsiye ediyorum.
Hizmetimi 1 yıl daha uzattım. Çoooooook memnunum.Hosting çok hızlı ve destek iş bilir şekilde yaklaşmakta Devamlı çalışmak isterim Alacak kişiler tereddüt etmesin.
1 adet reseller alındı sagolsun ilgi ile yardımcı oldu arkadaş
Site taşıma esnasındaki üst düzey ilgi ve alakaya özel olarak teşekkür ederim.Performans konusunda gayet iyi, sayfa açılış hızı güzel.Şuan hiçbir sorun olmamakla birlikte, ilerleyen zamanlarda tarafsız değerlendirmelerimizi yine bu sayfalarda paylaşarak diğer arkadaşların da doğru firma seçimi yapmalarına katkı sağlamaya çalışırız inşallah.
Türkiye ve İngiltere lokasyonunda 2 adet reseller alınmıştır. Çok ilgili arkadaşlar, umarım aynı şekilde sürekli çalışırız.Mevcut sitelerin taşınması konusunda da tüm desteği sağladılar.Teşekkürler,
Yaklaşık 2 ay önce tr lokasyon bi reseller aldım resellerde 5 6 tane hitli sitem var ne bir kasma nede bir kitlenme nede bir kesinti

ticket açtığımı hatırlamıyorumKaliteli hizmet için teşekkürler
Yaklaşık 12 saatir forum üzerinden bir çok soru sordum, sohbet ettik ve biraz önce 1 adet İngiltere Lokasyon 1 Yıllık alınmıştır. Gerçekten çok ilgili ve profesyonel cevaplar verdi. Teşekkürler.
Daha öncesinde de reseller almıştım, şimdi yeni bir reseller daha aldım memnunum ilgili bir firma teşekkürler.
Arkadaşlar Ali hocam ve arkadaşları gerçekten çok ilgililer ilk defa bir yerden reseller aldığıma pişman değilim. Aldıkları paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar, Allah yardımcıları olsun, herkese tavsiye ediyorum..
geçen gün 3 aylık tr lokasyon almıştım memnun kaldıgımdan dolayı bu akşamda 3 aylık ingiltere lokasyon alınmış olup ilgisinden dolayı tşk ederim.
kampanyadan yararlanan bir diğer müşterinizde benim

1aydan fazla sizin yanınızda hizmet almaktayım gerçekten çok memnunum şuana kadar 1 dakika dahi olsn sitelerde herhangi bir kesilme görmedim

umarım beraberliğimiz uzun yıllar devam eder hayırlı satışlar
Çalışmaya başladığım günden beri problemsiz bir şekilde hizmet almaktayım, hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim.
Kendisi hem güvenilir , Hemde kalitelidir. 2 Aydır felan kullanıyorum gayet memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Kısaca tanımlamam gerekirse İşini iyi yapan, ilgili, yardımsever, çözüm üreten, güvenilir...Çok sıkıntı çıkaran bir sitemi 1 ay önce taşıdık ve arkadaşın ürettiği çözümler ile sıkıntısız kesintisiz yayında site...
Hosting sağlandı.Henüz hostu deneyebilmiş değiliz ancak müthiş bir destek ve projemize uygun alan konusunda yardım aldık. Sıkılmadan her konuda yardımcı oldular, kendilerine tekrar teşekkür ederim.
Ödemeyi gectim ama hesaplarina daha para ulasmadan 1saat önce hesabi onaylayip sitemide tasidilar güvenlerinden dolayida ayrica tesekkür ediyorum.Insallah kesintisiz ve problemsiz bir sekilde uzun zaman calisiriz.
1 adet linux host alınmıştır. İlginizden, yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Emikron varken daha iyisini boşuna aramayın arkadaşlar
1 adet reseller paketi alındı.
teşekkürler reseller alındı kaliteli hizmet +++
Gecenin bu saatinde site üzerinden destekleri açık olması ve usanmadan cevap vermeleri takdire şayan doğrusu. Fiyatlar ve kalite konusuna gelirsek boy ölçüşemez diyebilirim. Teşekkürler...
Reseller hizmeti aldım. Fiyat ve kalite açısından çok iyi alacaklara tavsiye ederim.
Hizmet alındı, geçen sene Eloxy mağdurlarından biriydim kendileriyle çalışmaya başladığım ilk zamanlarda kuşku duymuş olsam da, güzel hizmetleriyle memnun kalmamı sağladılar teşekkürler, hayırlı işler dilerim.
And olsun ki ön yargılı aldım yalan yok acaba vardı içimde verim konusunda.FTP aracılığı ile filezilla ile dosyaları atar iken ilk dakika beni şaşırttı çünkü hostgatorda idim daha önce ve ftp bile işkence geliyordu benimde ssd olunca ciddi ve fark edilir bir hız ile işliyor ftp dedim tamam pişman olmadım, sonra sayfalar arası geçiş ve veritabanı işleme hızı mekaniklere görede kat kat hızlı iyi ki hizmeti aldım diyorum artık, ön yargılı olanlara bir deneyim olsun bende öyle idim ama simdi ön yargılı olduğum için bile pişmanım son derece iyi ve kaliteli bir hizmet teşekkürler

Ayrıca firma güveni size attığı başlıklı smsler ile sağlıyor yaptığı api ile

tekrar teşekkürler.
Ne yalan söylüyeyim bende sizin gibi düsünerek ya Allah dedim aldim cok memnunum insallah hep bu sekilde gider.
İnan var ya soğumuş idim hostgator yüzünden diyordum orası böyle ise her yer bu şekildir ama var ya 2bin dosyayı 2dk sürmedi ftp ye attı ben yükler diye bekler iken bitmiş bile tık diyorum yapıyor her şeyi umarım benimde öyle gider.Benim bir endişem var sunucu yurt dışı paketi aldım ben Türkiye'de diğer kişilerin erişiminde sıkıntı çıkar mı tam bitmediği için site orasına bir şey diyemiyorum işte onuda zamanla göreceğim.
Daha önce Linux Pro Bayi almistim dün itibariyle Kurumsal Hosting v2 - Kurumsal Pro paketi aldim sitemi tasidilar hersey icin tesekkür ediyorum.Umarim burasi son firma olur sorunsuz,kapanmalarin olmadigi uzun bir beraberlik geciririz.
Reseller kiraladım, önceki sunucuya göre çok daha hızlı - google analiz sonuçlarına göre pagespeed 72'lerden 90'a çıktı. İlgili arkadaş teknik destek konusunda da çok iyi, sitemi sorunsuzca taşıdı sağolsun ticketlara neredeyse anında cevap geliyor.
bir adet reseller yıllık kampanyalı fiyattan telefonda görüştük. şimdi satın alıyorum hayırlı olmsı dileğiyle.
1 adet reseller alındı , teşekkürler.
Bence alanında gelişen,yenilikleri olan güzel bi firma.Destekleride mükemmel.Hayırlı işler dilerim.
Daha önce 1 yıllık alım yapmıştım. Şimdi Komple Ün Medya Olarak Şirketimizin barınma hizmetini emikron ile anlaşarak çözmüş bulunmaktayız. EMikron Kaliteli Personelleri ile ve gerçekten çok iyi sunucuları ile , yıllardır çektiğim eziyete bir son verdi. Bir Problem Çıkmaz ise Uzun yıllar boyunca başka hiçbir firma ile çalışmayı düşünmüyorum. Herkese Tavsiye ederim.
1 adet fransa lokasyonlu reseller alınmıştır vatana millete hayrola
Fransa lokasyon reseller alındı, hızlı kurulum için teşekkürler.
1 Yıllık Fransa lokasyonlu reseller alındı gerekli taşıma işlerinide halletti arkadaşlar ilgililer umarım uzun bir süre birlikte çalışacağız.
bir adet reseller alındı. Sağolsunlar hiçte sıkıntı çıkarmadan anında aktifleşti..Teşekkürler Mehmet bey
1 Adet Reseller Alındı. Anında Aktivasyon İşlemleri Yapıldı. Teşekkürler.
Bir adet Türkiye lokasyon reseller hesabı alınmıştır..Hesap aktivasyon ve taşıma işlemleri gayet hızlı oldu teşekkürler..
1 adet 1 yıllık Türkiye lokasyon reseller alınmıştır.
Forum dışından bir arkadaşım için reseller alınmıştır.Bugün arkadaşıma aldığımız hizmet dışında Uzun zamandır emikrondan hizmet almaktayım.2 VPS 1 adette reseller hizmeti almaktayım.
1 adet 1 yıllık TR lokasyon Linux reseller alınmıştır.
Reseller alındı işlemler çok hızlı gerçekleşti. Arkadaşlar gayet ilgili herkese tavsiye ederim.
Reseller paketi alındı, destek çok ilgili gözüküyor umarım memnun kalırız.
Ödeme yapıldı, arkadaşlarla çalışılıyor. Destek oldukça ilgili anında aktif oldu hesabım.
bir adet alındı.gayet hızlı kaliteli bir hizmet teşekkür ederim
Reseller yıllık uzatıldı. + özel ip alındı
Kesinlikle tavsiye edeceğim tek yer. Arkadaşlar çok ilgili.. Gece gündüz demeden ticketlerimize hemen yanıt verip gereken sorunu çözüyorlar. Uzun yıllar çalışacağımı umuyorum. Bunun göstergesi olarak en kısa zamanda aldığım paketi 2 yıl daha uzatacağım. Emikron ailesine teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.
2 Bir Hizmet Alındı Çok Teşekkürler Sağlam Hizmet Anında Destek .
Reseller hesabı satın aldım. Anında onaylandı. Işık hızında hizmet dedikleri bu olsa gerekiyor.