Öncelikle Balımızı beğenmenize çok sevindim.
Balı direk köyden bir arkadaşdan gönderdiğim için inanın bu konuda bilgim yoktu.
Şimdiye kadar gönderdiğim ürünlerdede kesinlikle bir sıkıntı olmadı böyle.
Bu konuda çalışma yapıp size bilgi vereceğim hocam.

Teşekkür ederim tekrar

thef_heart21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 kilo bal satın alınmış olup bugün gidip aldım kargodan.

Bal alacak arkadaşlar için detayları paylaşıyorum,

Bal: Beklediğim gibi doğal ve tadı falan çok güzel. Beni çocukluğuma götürdü diyebilirim. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Teşekkürler.

Satıcı için tavsiyeler:

Yasin arkadaşım burda yazdıklarımı sakın karalamak veya seni zora sokmak için değil aksine ticaretinde daha iyi olmak adına yazılmış önerilerdir.

1.Öncelikle hiç bir müşteriye sakın telefon ihbarlı kargo gönderme. Kargo firması evimin çok uzağında ve 2 gündür gidip balı alamadım. Daha bugün aldım. Adrese teslim gönderirsen alıcıyı rahat ettirmiş olursun.

2. Kargo karşı ödemeli göndermişsin, bu hiç hoş değil. Balın fiyatı ve kargoyu eklediğinde maliyetini aşıyor. Müşteri memnuniyeti açısından lütfen, kargoyu kendiniz hallediniz.

3. Kargoyu açtığımda balın yarısı paketin içindeydi. Kapak kırılmış, poşet ballı poşet olmuş. Muhafazası için taşınmaya uygun bir kutu kullanmalısın ve kutuyu darbe v.b. durumlardan etkilenmemesi adına iyi paketlemen gerekiyor. Bilgine.

Bal için teşekkür ederim. Eğerki yukarıda yazdığım hususları iyileştirebilirsen, ticaretimize devam edebiliriz.

Alacak arkadaşlarada burdan sesleneyim, bal doğal ve temiz. Alacağınız bal böyle olmalı arkadaşlar.