ekran kartı satış sitesi bile olabilir hocam ebaydan ucuza getirtip piyasaya göre uygun fiyattan satsan ekol olabilirsin
direk ekran kartı satış sitesi aç tutar özellikle türk coin madencileri için güzel olur
Bu iş için bütçem az kalır. Direk sitenin kendisine 300 liraya yakın bir şey ayırdım. Tasarım felanda ben de ancak kodlaması dahil bir çok konu da paraya ihtiyacım olacak. Öncelikle başlık mesajında yazdıklarımı yapmak istiyorum. Aklıma yatmadı değil ancak 18 yaşından küçük olduğum için bu işler beni zorlar. (Sipariş olsun, kargo olsun. Faturanlandırması, vergisi de çıkar bir de.) Bir de "Turk Coin" derken tam anlayamadım. Bir kaç aydır sınavlar dolayısıyla uzak kaldım internet ortamına.
İnceleme, karşılaştırma, satış. Alan adı hepsi için güzel duruyor. ( Satmayı düşünüyorsanız fiyat bilgisi alabilir miyim ?)
Görüşünüz için teşekkürler. Ancak satmayı düşünmüyorum şu zaman içinde. Olur da okul dolayısıyla projeye başlayamayacağımı düşünürsem o zaman haber veririm size. Ancak aklımda ki fiyat biraz tuzlu.