satıldı yazısına bakmayın, satış devam ediyor..
Site adresi : imzamda bulunan sitedir
Site için istenen fiyat : 7.000 TL (gereksiz yoruma kesinlikle kapalı, pazarlığa açıktır)
[B]Sitenin aylık getirisi: Kasım ayı 500 TL(tek banner), Aralık ayı 750 TL(tek banner). Adaylar kesinleşmeye başladı, bir kaç telefon görüşmesiyle tüm reklam alanları en az 750 TL den aylık alıcı bulacaktır. ek olarak özel hazırlanan ödeme sayfasından paypal üzerinden kredi kartıyla vitrin, ücretli profil vs. satışları yapılarak para kazanmaya müsait bir sistem.
Sitenin açılış tarihi: site temmuzda açıldı, tam çalışmaya başlaması 1 eylül
Kategori, sitenin içeriği nedir: siyasi, yerel seçim
Günlük hit sayısı: 3K - 9K günlük
Ziyaretçi kaynağı: %85,51 google, %9,05 direkt, %1,38 facebook, %1 h*a*berler.com, %1 medyaradar.com
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerikle satılıyor, tüm anlaşmalarıyla
Hosting dahil midir: kısa bir süre idare edebilirim, aylık 180 TL ödemeli sunucusu var, kebirhostta bulunmakta
Banlı olduğu sponsor var mı: hiç bir ban yoktur
Banlı olduğu arama motoru var mı: hiç bir ban yoktur
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil, temel yazılım 700 TL, geliştirme ek özelliklere 500-600 lira daha harcandı, yuksekbilgi.com'dan alındı, gerekli tüm durumlarda destek sunuyor
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sonsuz lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hiç bir sorunu yok.
bazı google arama sonuçları:
2014 belediye adayları : 1. sıra
2014 yerel seçim adayları : 1. sıra
istanbul yerel seçim adayları : 1. sıra
yerel seçim adayları: 1. sıra
ankara yerel seçim adayları : 2. sıra
2014 belediye başkan adayları : 2. sıra
chp yerel seçim adayları : 4. sıra
sitede bulunan aday isimleri (haber sitelerinde her gün isimleri çıkanlar hariç) google dan aratırsanız en kötü sonuç ikinci sayfada çıkar.
yerel seçim kelimesinin haber siteleri yüzünden rekabeti çok yoğundur, belediye başkan adayları kelimesinde 5. sıradaydı site, haber siteleri ile baş edemedim o kelimede ve epey geriledi, benden daha bilgili birisi kesinlikle yerini geri kazanır.
- sitede kısa süredir adsense reklamları var, boş kalmasındansa ek bir kaç lira getirsin diye koyuldu. günlük 5-6$ ortalama getiriyor, sunucu kirasını çıkartır.
- yazılım ve sunucu için şu ana kadar 2000 TL para harcanmıştır, reklam çalışmaları için 500 TL, geçtiğimiz ay yapılan Yerel Seçimlere Hazırlık fuarında 12m2 standda tanıtım çalışması yapılmıştır, reklam barter şeklinde fuarda yer alındı, tüm basılı malzemeler ve fuar ek masraflarımız 600 TL kadardır. İlk ay veri girişi için personel tutulmuştur bunun masrafı da 750 TL kadardır. Şu ana kadar toplam 3.850 TL masraf yapılmıştır siteye.
- neden satıyorsun sorusuna direk cevap vereyim, toplu paraya ihtiyacım var, yurt dışına çıkıyorum, daha büyük projeye geçiyorum. diğer ufak tefek sitelerimden bazılarını satıp bazılarını da daha sonrası için kenarda tutacağım. neden fiyat düşürdün derseniz, ocak ortasında yurt dışına çıkışım kesinleşti, bir an önce elden çıksın site istiyorum
- sürekli pm istiyorum mesajları yerine yazdıklarım arasında bulunmayan öğrenmek istediğiniz ne ise doğrudan mesaj atıp onu sorabilirsiniz.
- herkesin mesajlarına geri dönmeme hakkım saklı kalsın, gereksiz yorumlar, konuyu sabote etmeye çalışan mesajlar rapor edilecektir, şikayet edilecektir.
- ciddi alıcı çıkarsa konuşuruz sitenin devrini nasıl yapacağımıza karar veririz, istanbuldayım yüz yüze görüşüp devretmek en mantıklısı.
ciddi alıcılar mesajla iletişim bilgilerini gönderirlerse daha iyi olur.