Valla Ebru Gündeş ve çocuğuna bende çok üzüldüm , bu arada Halk bankasından canı yanan kişilerden biride bizim ailemiz diyebilirim ki orda üvey babamın bir hatası vardı.
O zaman ki Halk bankası müdürü(genel müdürü) ile beraber üvey babam yanlıs hatırlamıyorsam 11 yıl hapis cezası almıstı.Halk bank şimdide başka birilerinin canını yaktı.
Bana annem hiçbir zaman medyaya güvenme , hep bazı şeyleri sorgula derdi.
O zaman küçüktüm bazı şeyleri tam olarak anlayamıyordum ama şimdi beynimde herşey yerli yerine oturdu.
2011 yılında Tuzla'daki fabrikamıza polisler baskın yaptı , kaçakcılık sube yurt dısından kacak ham madde getirdiğimizi ve bunu işleyip sattığımızı iddia etti.Gerekli araştırmaları yaptılar ve sonuc olarak her hangi bir problem olmadı.Buraya kadar herhangi bir sorun yok değil mi ?
Ardından 2 gün sonra ATV kanalından 1 muhabir ve 1 kameraman gelip annemle röportaj yaptı.Annemde herhangi bir problem olmadığını ve soruşturma detaylarını gösterip herhangi bir suç işlemediklerini kanıtlar ile sundu.Gelen muhabir herhangi bir suç delili bizde bulamadık , burada haber yapacak birşey yok diyip çayımızı içip gittiler
Ardından yine 2 gün sonra ATV televizyon kanalında çıkan haber başlığını birebir yazıyorum ;
İŞTE YURT DISINDAN KACAK MALLARI GETIRIP TÜRKİYE'DE PİYASAYA SOKAN SUÇLULAR !
Forumda beni yakından tanıyan arkadaşlarım "Ne işin var senin burada , git aileinin işlerinin peşinde koştur" diyorlar.Aslında haklılar ama insan ne işten zevk alıyorsa onu yapmalı derler ya ; İşte bende onu yapıyorum