Fiyat 80 Liraya düşmüştür. Üzülerek acil olarak satıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Gerçekten üzülerek film sitemi satmak zorundayım. Büyük hayaller ile açtım. Marka film sitesi yapmak istediğim sitemi maddiyattan dolayı satmak zorundayım. Bu sitenin diğer satıştaki film sitelerinden farkları;

- That's Wp Dynamite PRO Eklentisi mevcut. Şuan 80TL. Etkisi tartışılmayacak kadar etkili.

- That's Wp Film Teması. Sadece tema lisansı 50TL. 5 adet bot,1de sinemalar.com botu.

- Wordpress Etiket Botu. Yine that's wp ürünüdür. 10Liradır. Girdiğiniz kelimelere göre google trends sonuçlarını getirir. İsterseniz sizde etiket kalıpları girebilirsiniz.

- Dynamite pro eklentisi için nerdeyse tüm sosyal ağlara,micro bloglara üyelikler açıldı, gerekli yerlerden api keylerden alındı. Yani 1 gün boyunca uğraşsanız belki bu kadar işi bitiremezsiniz. 1 Film paylaşımında rahat 30 yerden feed geliyor.

- Sayaçta görünen tekil hitler,googledan gelen ziyaretçiler değildir. Bu konuda dikkat edelim. Ama her film paylaşımında 30 tekil hit gelmektedir diğer servislerden. Yani 6-7 film paylaşsanız rahat 150 tekil hit yapar. Google botlar siteden neredeyse hiç çıkmıyor.

- Site için açılan ve otomatik postlar gönderilen sosyal ağ ve bloglar. Hiçbiri asla kapatılmayacaktır. Eklenti Pro sürümü olduğu için SINIRSIZ hesap ekleyebilirsiniz. Bu resimdekinden biraz daha fazla vardır aslında listeyi güncellememiştim daha.

- Site için link ve tanıtım yazılarıda aldım.

- Yayında 93 adet film vardır. Tümü özgün kalıplar ile oluşturulmuştur. Örnek olarak spinn kalıplarım;

- Sosyal ve ağ ve bloglara imleme yaparkende hepsine özgün spinn yapılarıyla imleme yapılmakta. Bu imlemeler içinde bir sürü spinn yapım var;

- Facebook yorum sistemi için developer access kodları;

İstesem listeyi dahada uzatır emeklerimi dahada fazla gösteririm ama inanın siteyi aldığınızda ne kadar emek harcandığını kendiniz göreceksiniz. Site için 150liradan çok daha fazla para harcadım ama devamını maalesef getiremedim. Hem maddi hem manevi bitiğim şuan. Kredi kartımın asgarisini ödemeye çalışmamdan dolayı sitemi satıyorum. Domainde tam keywordtür.
Siteyi alana hostingide verilecektir. Bir Sonraki Son Ödeme Tarihi: 18.11.2014

Site adresi : pm
Site için istenen fiyat : 110
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 1
Kategori, sitenin içeriği nedir: film
Günlük hit sayısı: pek yok
Ziyaretçi kaynağı: pek yok
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm
Hosting dahil midir: evetBir Sonraki Son Ödeme Tarihi: 18.11.2014
Banlı olduğu sponsor var mı: yok