İş alımım uzun süreden sonra tekrar
açıktır.
Neler Yaparız?
- WordPress Kurulumu
- WordPress Tema Yazımı
- WordPress Eklenti ve Premium tema kurulumları
- WordPress Eklenti yazımı
- Ve dahası..
İletişim
Lütfen SMS atmayın, arayabilir ya da mail atabilirsiniz.
Telefon : 0507 160 73 73
Skype : Truser27 // Skype pek aktif olamıyorum, Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Mail : devmustafakucuk@gmail.com Yaptığım Eklentiler(Özel olanlar hariç)
-
https://wordpress.org/plugins/wp-adblock-dedect/
-
https://wordpress.org/plugins/wp-super-login/
-
https://wordpress.org/plugins/wp-aut...player-resize/
-
https://wordpress.org/plugins/wp-ip-details-show/
Wordpress tema ile ilgili karşılaştığım birkaç konuda hızır gibi yetişti. İsteklerimin tamamını yerine getirdi. Oldukça bilgili, kaliteli iş yapan ve sıcak kanlı bir kardeşim. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Arkadaşla çalışıldı gayet başarılı ve güvenilir.
Kısa sürede tüm hatlarıyla site düzenlemesi yapıldı, emeğine sağlık.
Arkadaş karmaşık olan bir sorunumu 5 dakikada halletti.
Arkadaşla çalışıldı. Güvenilirdir. Sitenizi rahatlıkla teslim edebilirsiniz.
Arkadaşa ftp bilgilerimi verdim 5 dk ya tüm sorunumu çözdü hocam aşırı profesyonel herkese öneririm. hiç bir türlü güven sıkıntınız olmasın
Arkadaşa tema yaptırıldı.Normalde herkesten memnun kalmam ama arkadaş işinin hakkını veriyor içinize sinmesi için elinizden geleni yapıyor helal olsun başka ne diyebilirim
Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Konuda yazdığım mesajdaki premium temayı kurup teslim etti sorunsuz bir şekilde.
Arkadaş çok hızlı bir şekilde ve kaliteli olarak wordpress işimi yaptı. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Wp işinden anlıyor işleirmi kısa süre içerisinde çözdü ilgili birisi teşekkrler
Hızlı bir şekilde temayı düzenleyip teslim etti.
Kendisine teşekkür ederim.
iletişim kısmını yaptı sagolsun =)
WP İşinde Gayet Başarılı Arkadaş Kısa Sürede Büyük İşler Yaptı
Teşekkur Ederim.
Reklam alanları düzelttirildi.
Arkadaş güvenilirdir, ilgilidir, işinde ustadır.
İletişim formu yaptırdım. Çok ama çok memnunum. Tekrardan teşekkürler hocam
Wordpress sorunumu gidermede yardımcı oldu işini bilirkişi teşekkür ederim.
Arkadaşla çalıştım gayet başarılı teşekkür ediyorum kendisine
Kardeşim işinin ehli çok yardımcı oldu saolsun güvenilir zeki hızlı eline sağlık. inşallah tekrar çalışmak dileyiyle.
wordpress iş yaptırıldı arkadaş iyi anlıyor
Arkadaş hızlı ve kaliteli bir çalışma çıkarttı. Teşekkür ediyorum kendisine.
WordPress'de karşılaştığım bir sorunu kısa sürede halletti arkadaş..Teşekkürler..
Kendisi işinde profesyonel ve güvenilir birisi gönül rahatlığıyla iş verebilirsiniz
Arkadaş ile az önce wordpress konusunda çalıştık ben böyle bir bilgi sahibi kişi ile ilk kez çalışma fırsatım oldu helal olsun sana hocam wordpress ile resmen dalga geçiyor emekleriniz için teşekkür ederim.
başarılı bir iş çıkardı, hızlı ve yetenekli
Son derece başarılı hızlı ve fiyatları çok makul olan güvenilir bir arkadaş. Teşekkür ediyorum.
Referanslara bi baktım da arkadaş yararlıdır. Tavsiye ediyorum. İyi Ramazanlar
Wordpress site çalışması yaptırıldır. Teşekkürler
Düzenleme işi yaptırıldı arkadaşla devamlı çalışıyoruz.
Arkadaşla çalışıldı gayet başarılı ve güvenilir.
tşkler arkadaşa siteyle çok ilgilendi gerçekten işinin ehli bilenle bilmeyenin farkı burda çıkıyo
Wordpress sitemdeki bir sorunu çözmek için baya uğraştım. Sonunda bu işi ehline vermek gerek dedim. O sırada arkadaşın konusuna denk geldim ki iyiki gelmişim. İşçilik bir yana kişiliğide gerçekten çok iyi bir arkadaşımızdır. Wordpress sorunlarınızı gönül rahatlığı ile kendisine iletebilir gözünüz kapalı sitelerinizi teslim edebilirsiniz.
Hayırlı işler...
Başarılı iş hızlı teslim teşekkürler.
10 dakika da wordpress facebook login sorunu mu çözdü : ) gayet başarılı
@truser; ile devamlı çalışılmaktadır. İşinin Ehli bir kardeşimizdir.
wordpress premium tema da düzenleme işi yaptırılmıştır. 5 dkda halletti. Teşekkürler
arkadaşla bir site üzerinde çalışma sağlandı hızlı ve güvenilir birisi.
r10'da bugüne kadar aldığım tüm hizmetler arasında en iyisi ve en hızlısı diyebilirim. Onlarca kişinin yapamadığı ve bahaneyle geçiştirdiği işlemi kendisinden istedim ve kendime bir fincan kahve koydum. Daha ikinci yudumu almadan işlemi tamamladı. Konu Wordpress ise
@truser'e söyleyin ve arkanıza yaslanın

Bu arada sitenizi 2 dakikada bir yenileyin zira siz acaba olur mu diye düşünürken işleminiz tamamlanmış olabilir.
bir tema editleme işlemi yapıldı. Hızlı bir şekilde işimi çözdü. Teşekkür ederim.
Arkdaşa temamın renk font ayarları yaptırıldı. teşekküler
Reklam yerleşim bölümleri editlendi. İşinde gayet başarılı bi arkadaş. Teşekkürler hocam..
Site çeviri işini gerçekten güzel ve hızlı bir şekilde yaptı.
Ayrıca ekstra yardımlarından ve bilgilendirmelerinden ötürü teşekkür ederim.
26 adet wordpress kurulumunu gerceklestirmisdir.
Arkadaşın 15 yaşında olduğunu yeni öğrendim. Bilgisi işe olan saygısı tek kelime ile inanılmaz. PM gönderecektim nickini unuttum bu konuyu görünce yazayım dedim. Bir wp işi vereceğim tekrardan kendisine.
wp'te bir kaç tema editleme işi yaptırıldı. teşekkürler.
Tema düzenlemesi yaptırdım. Her şey olumluydu.
İşi teslim etti, tüm gece uğraştı arkadaş. Beni çok memnun etti. Çok sabırlı ve pratik birisidir. Ayrıca hızlıca işinizi yapar. Bundan sonra wordpress diyince aklıma siz geleceksiniz. Teşekkürler
Arkadaşla anlaşıldı, iş yaptırılıyor.
İş verildi ve zamanında teslim ettiği için teşekkürlerimi sunarım.
word press işi yaptırılmıştır çok hızlı arkadaş anında görüntü sagolsun işimi hemen halleti
premium temamda yaşadığım CSS sorunu hemen çözdü işini bilen birisi teşekkür ederim.
Hizmet alindi. Hizli ve guvenilir tesekkurler
Güzel Çalışmalar yapıldı. Güvenilir bir arkadaş.
Arkadaş çok kalitei ve temiz çalıştı

Bukarını bende tahmin etmiyorsun yolun açık olsun hocam
Arkadaş işinde gayet başarılı, ufak sorunlarımda ücretsiz destek sağladığı için kendisine teşekkür ederim. hayırlı işler
İş verildi. Gayet güzel yaptı teslim etti. İnşallah ilerde tekrar çalışacağız.
İş verildi ve zamanında sorunsuz sıkıntısız teslim alındı.inşallah ilerde tekrar çalışma fırsatı bulacağız...
Wordpress işimizi hızlı bir şekilde halletti. Çok teşekkür ediyorum tekrar...
resim boyutlandırma konusunda yardımcı oldu saolsun teşekkürler
tema düzenlemesi yapıldı teşekkürler
Yine son derece temiz ve güzel iş ve uygun fiyata
Çalışmaya devam edeceğim teşekkürler.
Bir seo ayarını hızlı bir şekilde halletti, teşekkür ederim
Mustafa hocam sağolsun iş bitiminde bile yardımcı oluyor uygun fiyat mükemmel hizmet.
Ben Truser'e cepten ulaştım ve temam ile ilgili sorunlarımı söyledim ücret filan hiç konusunu bile açmadan 10 dk da panele girip halletti uzman ve işini profesyonel yapan yardımsever bir arkadaş kendisine buradan teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar.
Arkadaş hızlı, pratik ve uyumlu çalışılan birisi. Ayrıca konusunda uzman, Tavsiye ederim.
truser arkadaşımız gerçekden işinde ehli birisi sorunları hiçbirsey istemeden çözüyor gerçekden çok teşekkür ederim . Yaptığı eklentiler ve temalar'da çok başarılı , başarılarının devamını dilerim
çok teşekkür ederim
5 iş için anlaşıldı paranın yarısı yollandı hayırlı olsun
işlerimi hızlı bir şekilde teslim etti güvenilir sağlam bir arkadaş tavsiye ederim.
mobil cihazdan gönderilmiştir.
Teşekkür ederim.
Sorunu hemen bulup çözdü.
Tavsiye ederim.
Bilgili bir arkadaşımız.
Hayırlı işleri olsun
Wordpress düzenleme yaptırdım, hızlı çalışan bir arkadaş. Teşekkürler.
wordpress iş yaptırıldı. anında hizmet teşekkürler.
Wordpress tema düzenleme ve gerekli ayarlamalar için anlaşıldı. İşi layıkıyla ve kısa sürede halletti. Bu işten anlıyor. Teşekkür ederim.
İkinci işimizi de hemen halletti. Sürekli iş verebileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir arkadaş.
Hızlı bir şekilde temalar kuruldu kendisine çok teşekkür ederim.
Bir müşterim için özel tema yaptı. Çokta güzel yaptı

Ellerine sağlık üstad.
Temamdaki problemleri anlattım ve aklımda ne varsa hepsini çözdü. Mustafa Bey'in kalitesiyle geç tanışmış oldum buna üzülüyorum

kalite+fiyat umarım uzun süre çalışır durumda oluruz. Ellerinize sağlık hocam.
arkadaşa eklenti düzenleme işi verildi sağolsun çok ilgili
çok çabuk bi işlem yaptırıldı , teşekkür ederim
Bir sipariş verdim. Yaparım dedi, verdiği sürede yaptı. Bu benim için yeterli bir kriter. Tekrar çalışacağım biri
Wordpress Temadaki Sorunlar için iş verildi anında ve sorunsuz hal etti saolsun. gerçekten işini hakkıyla yapan biri gözü kapalı çalışabilirmisiniz.
Çok ilgili bir arkadaş. Sorunumu hemen çözdü.
arkadaş işinin ehli tşk ederim kendisine +
Arkadaş sağolsun wordpress de bir isteğim vardı çok kısa sürede halletti. çok bilgili
kendisi gerçekten profesyonel bir insan aynı zamanda yardımsever. kendisine çok teşekkür ediyorum
WP işinde arkadaşla çalışmanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca WP konusuna önümüzdeki 5 yıl içinde damga vuracak, kendinden söz ettirecek bir arkadaş. r10 da iken kendisi ile çalışın

Çünkü ilerleyen zamanlarda kendisini büyük bir yazılım şirketinin tepesinde görebilirsiniz. Bu kadar iddialıyım.
WP içerik düzenleme üzerinde başarılı bir çalışma yaptı. Teşekkür ederim. Birkaç gün içinde tekrar WP konusunda çalışmamız olacak.
wp temamda düzenleme yaptırılmıştır. ilgisinden dolayı teşekkür ederim
İlgili ve samimi bir arkadaş. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Bir konuda wp hizmeti alınmıştır. Hayırlı kazançlar dilerim.
Beni büyük bir yükten kurtardı. 2 saatte işimi halletti. Elinize sağlık
wordpress işi yaptırıldı arkadaş sağolsun çok ilgili.
Çok kaliteli bir arkadaş , fazlasıyla güvenerek iş verebilirsiniz. Aldığı ücreti hak ediyor .
Arkadaş sağolsun wordpress de bir isteğim vardı çok kısa sürede halletti. çok bilgili
Arkadaşla çalışıldı çok ilgili ve işini iyi yapan biri teşekkürler
Çok hızlı arkadaş işimi çok kısa bi sürede halleti sagolsun. Güvenebilirsiniz +ref
Wordpress temada ufak düzenleme yaptı sağolsun. İşini oldukça sağlam yapan bir arkadaş.
Sitem için çalışma için anlaşıldı, işi bitirmeden de uyumadı, Allah razı olsun. Kesinlikle çalışacaksanız bu sitedeki sayılı kişilerden biridir.
Bu arkadaş gece vakti benim hızırım oldu. Saatlerce uğraşıpta çözemediğim sorunumu kendisi gönüllü olarak yardımcı olmak amacı ile sorduğum anda hemen halletti. Allah bin kere razı olsun. Böyle insanların hala var olduğunu bilmek çok güzel. Arkadaş işinde oldukça ehil birisi. Mutlaka çalışacağıma inanıyorum.
Wordpress'te bazı eklenti düzenleme işleri yaptırıldı. İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Tema editleme işi için anlaşıldı, ödemenin bir kısmı yapıldı. Heyecanla bekliyoruz
Arkadaşa bir eklenti sorunu için başvurdum 20 dk içerisinde halletti gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Arkadaş ufak bir iş için dahi sıkılmadan seri çözümler üretti. Hızlı ve işinin ehli biri. Teşekkürler
Tema kurulumu yaptırıldı. Çok memnun kaldık.
Wp'de çözemediğim bir işimi 1 dakikada çözüp hemen halletti.
İşinde başarılı bir arkadaş tavsiye eder hayırlı işler dilerim.
İşinde gerçekten uzman. Seri ve profesyonel çözüm.