akocer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için teşekkür ederim. "Henüz reklam yayınlamaya başlamayan bir sitede reklamlardaki ürünler nasıl teşvik edilir." Yeni yeni içerik girdiğim bir site ile adsense başvurmayı planlıyorum. Adsense hesabım olmadığı için şu an site üzerinde yayınlanan her hangi bir reklam yok. Henüz reklam yayınlamaya başlamamış site tanımı buna ait. Sizin teşvikten kastınız adsense ile çıkacak reklam verenlerin isimlerini yazı içerisinde geçirmek mi? Örn: Televizyon ile alakalı yazı yazıyorsak ve vestel reklam verense yazı içerisinde vestel televizyonlardan bahsetmek mi gerekir?

on-page dediğiniz sadece site içi linklememidir dahası var mı? Bir yazı içerisinde kaç tane site içi link vermek gerekir?

Zarar vermeyecek ve erişimi basit olan backlink ler nasıl olmalıdır?

Edit: Kelimdede yükselmek için ne tavsiye edersiniz.
Hedef anahtar kelimenizde uzun kuyruk çalışarak makale yazmaya başlayabilirsiniz. Yazmış olduğunuz tüm makaleler birbirini desteklemeli ve zaten kendi içinde yapmış olduğunuz manuel linklemelerle bunu artırabilirsiniz. Daha sonra kısa kuyruk kelimenizde yükselişe geçmenizi gözlemlemeniz lazım gözlemledikten sonra tanıtım yazıları almaya başlamanız gerekir. En zararsız olanı içerikle alakalı almış olduğunuz tanıtım yazılarıdır. Sosyal medyayı ve youtube u kullanarak alt sayfalarınıza aldığınız backlinkler hem kalıcıdır hem de çok etki etmektedir. Bunun dışında slideshare gibi platformlarda pdf backlink yapabilirsiniz kısa kuyruk kelimelerinize ancak dediğim gibi uzun kuyruk başlayarak sitenizin lsi yapısını oluşturmaya başlayınız.
Hedef Kelimeniz -> Televizyon Modelleri ( Kısa Kuyruktur.) Google marka siteleri çıkartmaya çalışır.
Uzun kuyruk çalışma ise Lcd Televizyon Modelleri, Ucuz Televizyon Modelleri, Televizyon Modellerinin Karşılaştırması
Sanırım bu şekilde ben en azından böyle yapıyorum gayet iyi gidiyor