Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoş geldin ekrandaki siyah noktayla tanıştın mı ? Tanıştıralım istersen onlada sonra yabancılık çekme ona karşı Sebastiyan deriz biz ona arkadaşlar arasında bilgin olsun
kusura bakma dostum arkadaşlara cevap yazarken sende konuya yazmışsın görmedim , hoşbulduk

sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş geldin yasal uyarı yapayım burası bağımlılık yapıyor arkadaşım.
2-3 gün teknik aksaklıklar dolayısıyla forum kapalı kaldığında seni kötü yönden etkileyebilir çıldırabilirsin. Aklında olsun, erken kaçıyormuşsun. İyi geceler dileklerimle. Hoş geldin.

Adını da lütfet bizlere.
hoşbulduk adımı söylemeyi unutmuşum , ben okan

kursun23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Carlos bu kardese bi demli cay yap ! Hosgeldin..

Galaxy S4 cihazimdan Tapatalk2 ile gönderildi.
CanKarabulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoşgeldin hocam
fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikiralemi 00:32 : Hocam aramıza hoşgeldiniz sizi ne görmeyelim
grm: 00:33 : Hor
Fikiralemi: 00:34 ( Görüldü )

şaka maka aramıza hoşgeldiniz siz bilmezsiniz ama ben bu forma geldiğimde buralar hep tarlaydı bakmayın şimdi böyle olduguna iyi forumlar
Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla geç vakit contalar sıyırmış espiriyi 2.okuyuşta anladım hocam.Çok ince olmuş

Konu sahibi hocam aramıza hoşgeldiniz.Geçin oturun şöyle bir soluklanın
hoşbulduk arkadaşlar hepinize tek tek yazmaya üşendim kusura bakmayın

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi de sen acıların çocuğu musun, bahtsız bedevi mi, körebe oyunundaki her zaman ebe olan çocuk musun? Yoksaaa, yoksa sınıfın hem şişman hem de gözlüklü al yanaklı öğrencisi mi, yoksa sen o beden eğitimi derslerinde koşarken ilk nefesi kesilenlerden misin, ya da öğretmenin her zaman neye gülüyorsan söyle de biz de gülelim dediği öğrenci misin? Seni hor görmemiz için bize bir neden söyle lütfen. Geçerli nedenlerin varsa ve hor görmemiz gerekirse, ona göre bir yol haritası çizelim. Sonuçta burda bekleyen kıdemli üyeleriz. Yeni bir üye gelse de rencide etsek diye pusuda yatanlarız biz... En ufak açıkta acımaz eleştirel bakışlarımızı senin profiline yöneltiriz. Ayağını denk al. Ve hor görülmemek için var gücünle çalış
şimdi ne yalan söyliyim ne acıların çocuğu ne de bahtsız bedeviyim emeğin hakkıyla bi yerlere gelmeye çalışan bi garibanım diyelim hor görmeden kastım konuda ki gırgırdı , sağlık ve sıhhatli olduğum her an çalışıcam bu hiç bir zaman değişmez , sanada hoşbulduk bu arada