XEJDER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mail ile dönüş yaptım. burdan da açıklama yapayım:

öncelikle bunun sorun değil, kullanıcı sayımızın fazla olmasından dolayı yaşanan bir durum olduğunu belirtiyorum.

sistemde anlık ortalama 3000 civarında online oluyor, kredi kazanmak için siteleri geziyor. sizinde 1 krediniz olduğu taktirde siteniz geziliyor. ziyaret etmek isteyen kişiler sizin 1 krediniz olduğunda aynı anda sitenize giriş yapıyor. bundan dolayı kredinizden fazla ziyaret alıyorsunuz ve krediniz - ye gidiyor. kredisi - ye giden kullanıcılar mail gönderirse ekstra kredi yüklüyorum. birkaç gün içinde gerekli düzenlemeyi programa getireceğim.

üyeliğiniz oluşturulmuştur.
Hocam yanılıyorsam düzeltin fakat ben bu programı 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, CPU kullanımını zamanla %90'a kadar çıkardığı günlerden beri. Şimdiye kadar aynı anda maksimum 3 kredim gitmiştir. Zaten tek site ekliyken aynı anda 110 kişinin denk gelmesinin matematiksel ihtimalini hesaplarsanız çıkan rakam oldukça komik olur. Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi, 30-40'da gitmiyor mevcut kredimden hesaplarsak hem mevcut kredimi alıp hem de üstüne -110 yapması için birden aynı anda 200'ün üzerinde tıklanma gelmesi gerekiyor-ki tekrar ediyorum daha önce 1 kere dahi yaşanmadı. Ayrıca durum bu olsaydı benim o anahtar kelimeye koyduğum günlük limit de dolmuş olurdu bir değişim olmadı. Halâ aksini iddaa ediyorsanız siz bilirsiniz, ben eksiden çıkması için 1 gün boşuna açık tutamam.