Şaşırmadım hocam kendisinin dediğine. Yok ben ilahiyat falan okumuyorum.Buarada şunu söyleyim her ilahiyat okuyan yada imam hatip mezunu birisinin sözlerine ben inanıcak değilim. Şu an günümüzde ilahiyat profesörlerinin bile görüşleri tartışılırken kimse kusura bakmasın ben inancım doğrultusunda sonuna kadar araştırım en doğrusunu bulana kadar.Benim birkaçtane tanıdığım var ilahiyat profesörü kendi şehrimde hatta yan blokda oturuyor birtanesi ,gittiğimde kesinlikle danışacağım mesela bu konuyu. Kusura bakmayın yani ben 30 yaşında profesör olmuş acayip bilgili hatta sürekli ntv cnn gibi kanallarda konuk olan bir hocamla bile bazı konuları tartışabiliyorsam bu konuyuda araştırım ben. Günümüzde Diyanet İşleri Başkanlığı bile bazı konularda sorguluyor , bazı konularda fikir alışverişleri yapılıyor TV programlarında. Herşeyden ayrı bu konu bir devlet konusu zaten orda bir şekilde dur diyeceksiniz.
Tüfe baz alınıyor.Ben okulu bitirmedim bana tonlarca borç yükleyip faiz bindirmişler.6 - 7 bin civarında bir para almıştım 10 bin üstü ödedim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:59:45 -->-> Daha önceki mesaj 00:59:14 --
Geçen arayıp sordum her şube veriyor
Ben alamadım merkez ptt ye gidin ordan verirler dediler