d4rkpi0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben üniversitedeki ptt şubesinden şifresinden aldım şifreyi sıkıntı olmadı Kimliğimi istedi ondan sonra bişeyler etti zarfı verdi. Faizine gelince dini açıdan 1-2 yere sordum güncel fiyat baz alındığı için faiz değil dediler. Bir başkasıda faiz olup olmadığı müstesna zorda kalınmasa alınmaması daha iyi dedi. Hayırlısı bakalım

güncel fiyat baz alındığı için faiz değilmiş kim dedi bunu Allah aşkına , kendi işlerine geleni alırlar , millet alınca sorun olur.

Faizsiz al kardeşim bu ülkede öğrenci için ne yaptın a devlet ? Faizsiz al borç olarak ödeyelim. Nasıl bir bakış açısıdır bu ya . Eğitim sisteminden tut verdikleri 2 kuruş paraya kadar 2 ucu b.klu değnek anasını satayım !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:16:43 -->-> Daha önceki mesaj 00:14:08 --

reball adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen arayıp sordum her şube veriyor
vermiyor kardeşim her şube , merkeze git diyolar. Ne alakaysa , şimdi saat 8 de 9 da kalk git bekle bisürü sıra. Nasıl bir kurumdur ya bu devletin her işi böyle insanlara eziyet çektiriyolar resmen bi şifre için bütün insanları bir yere yığıyolar.