o kadar üye çektirdim. üye var ama 100 yazıyorum basarili islem: 2 yazıyo. 32423 yazıyorum 5 yazıyor. 340932 yazıcınca 500 yazıyo. ne saydığı belli ne de işlemler. Bazen de hiç işlem yapmıyor. 0 yazıyor. RT ve fav işlemleri de çalışmıyor o da cabası. Konuyu baltalamak gibi olmasın ama acilen güncelleme şart bu şekilde vasat bir script. Skype'dan scripti aldığımda çok ilgilendi yardımcı oldu ama script sattıktan sonra hiç online olmadı. Kaç gün önce yazdıgım mesajıma bile skype'dan halen cevap yok. Aldığıma pişman oldum kullanamıyorum şuanda.
Maalesef online olamiyorum bu siralar, is hayati okul vizelerim derken sadece ara verdigim bosluklar da girebiliyorum.
Simdi siz hata yapiyorsunuz, haklisiniz da aslinda kullanmayi bilmez iseniz böyle sikintilar olur. Tek tek tezlerinizi cürütecegim.
1. olarak scriptte 340932 yazip 500 gitmesi, daha kücük rakam yazinca az yazmasinin sebebi uygulamaniz da tamam üye var ama bos üye uygulamadan cikan üyeleriniz de mevcut belli ki. Bunun icin uygulamayi temizlemeyi sürekli kullanacaksiniz. Daha sonra bu sayma mevzusuna gelince; bu sorun scriptten degil twitterdan kaynakli bir sorun API ye istek yapilip dönen olumlu sonuca islem yapiliyor. Sonuc itibari ile hiz demek beraberin de ufak tefek kusurda getiriyor. Twitter o anda sonucu vermeyip beklemesine aldiysa sonuc eksik dönüyor fakat
bunun cözümü cikartacagim güncelleme de cözülecek. Yani en azindan o anda ne kadar islem yapildigini istekten onu görecegiz.
2. olarak RETWEET ve FAVORI islemleri calismamasi tamamen sizden kaynaklidir. Uygulamanizin kisitlandigini düsünmeden sucu baskasina atma cabasinda olmayin. Bakin burda 10 kisi güzel der 1 kisi kötü der, sonra müsteri gelir almaz. Insanlarin ekmegiyle oynarsiniz ve bunun yükü agirdir.
Bunlardan baska diyecegim bir sey yoktur. Ayrica ve ayrica sistemin kuruldugu hostta yüksek cekimler icin önemlidir cünkü ayni anda istek yapildigindan ötürü sunucunun bu yükü kaldirma orani da önemlidir. Sunucu kaldiramiyorsa cikis islemini durdurdugundan, örnegin 5k cekimden 1k gider.
Performans icin bir sürü etken mevcuttur maalesef..
Iyi aksamlar.