Hocam benim hesabım durduk yere kredi kasarken -109'a düştü. Bir kontrol eder misiniz mevcut kredim de gitti kullanıcı adım buradaki ile aynı.
Benim hesabımada dün akşam 2. kez aynısı oldu. -119 bakiyemi olur yaw... ilkide -118 di kasarak 0 yaptım zarzor şimdi yine akşam -119 a düştü. allah aşkına bug varsa düzeltin yeter...
lütfen bu sefer bakiyemin düzeltilmesini istiyorum. mail gönderdim. gelişme olmazsa programı komple kapatacağım...
mail ile dönüş yaptım. burdan da açıklama yapayım:
öncelikle bunun sorun değil, kullanıcı sayımızın fazla olmasından dolayı yaşanan bir durum olduğunu belirtiyorum.
sistemde anlık ortalama 3000 civarında online oluyor, kredi kazanmak için siteleri geziyor. sizinde 1 krediniz olduğu taktirde siteniz geziliyor. ziyaret etmek isteyen kişiler sizin 1 krediniz olduğunda aynı anda sitenize giriş yapıyor. bundan dolayı kredinizden fazla ziyaret alıyorsunuz ve krediniz - ye gidiyor. kredisi - ye giden kullanıcılar mail gönderirse ekstra kredi yüklüyorum. birkaç gün içinde gerekli düzenlemeyi programa getireceğim.
Programa kayıt olamıyorum, Zaten üyeliğiniz bulunuyor hatası veriyor yardımcı olurmusunuz.
üyeliğiniz oluşturulmuştur.