Merak etme, müşterilerim baya fazla, onlara kendim de öğretiyorum zaten

Paravan blogları kuru kurusuna alırsan veya tanıtım yazılarını 3 tane çıkışlı alırsan, ve sadece anahtar kelimeye alırsan işte böyle gelip konu açarlar vay efendim google böyle yaptı, vay efendim hiçbişey yapmadım sıralamada geriledim yok bilmem ne. Bilgimi istediğime aktarırım, isteyen faydalanır, isteyen sizin gibi saygısız saygısız konuşup durur sabaha kadar
Edit: Sizin ise SEO hakkında bir bilginiz olmadığı belli, 10k yabancı dizin, 1,5k wiki gibi paketleri satın almaya devam edin, onlar SEO uzmanı ya

)
Herkese cevap yetistiriyorsun. Biraz da yazilanlari okumaya calis. Senin gibi 1000 kisi geldi gecti burdan. Yazilanlar bosuna yazilmiyor. Benim yazdigimi bile daha tam anlamadan 1-2 aylik site acmiyoruz ki yazmissin. 1-2 aylik degil ama 5-6 aylik site aciyoruz tutarsa devam ediyoruz tutmazsa bastan aciyoruz. Tutmasini beklemek icin buradaki kimsenin ne 2 sene cepten yiyecek parasi var ne de 2 sene vakti var.
Optimizasyon bile yapmadan baslik bile belirtmeden hit alinabilir ama buradaki amacimiz o degil. Kisa surede nasil kalici olabiliriz onu tartisiyoruz. Seo hikayeleri kismini buradaki herkes en az 100 kere okumustur.