Hocam ben reklam renkleriyle oynadım, biraz kendini toparladı ama aşırı bir düşüş var bende de. yüzde 15-20'lerden yüzde 8-10 arasına düştü. Reklam renkleriyle oynamadan önce yüzde 5 civarıydı. Alakasız reklam sayılarında aşırı artış var. Benim düşüncem artık Adsense meta tagları ve içeriği fazla sallamıyor. Çünkü eşleşmeyen reklam teklifleri benim %20'lerden %50'ye çıktı. Düşüşün sebebi de eşleşmeyen reklamların artması. Diyeceksiniz ki bunun bir çözümü var mı? Hayır yok.
hocam sayfato nun cezası olmaz. TBM'de bazen düşüşler ufak tefek cezalar ile yapılır o da organik olmayan ziyaretçilerden. kalitesiz linklerden gelen ziyaretçilerden falan...
sayfato'nun düşmesinin nedeni aynı zamanda organik olmayan ziyaretçilerdir. Mesela facebook twitter gibi sayfalardan aslında oyun oynamak için girmeyen sadece paylaşıma tıklayıp girmiş kişiler gibi. Aynı zamanda bazı sitelerden giren aşırı ziyaretçi yoğunluğu da sayfa to nun düşmesine neden olabilir.
Valla Günlük 20 Tl kazandıran oyun sitesi , ertsi gün 1.40 tl kazandırmaya başladı

Herşey aynı anlamış dğilim