Hocam bu tarz problemler dönem dönem bazı hesaplarda oluyor. Bunun nedeni de çok fazla gelir alınan reklamların aniden piyasadan çekilmesi, değerinin düşürülmesi gibi... Daha sonra yeni çıkan reklamlar veya eski reklamların tekrar yayınlanması ile bu durum aşılıyor. Ancak arkadaşın yaşadığı 1 aylık süreç çok uzun.

Ama beni kıllandıran şey bende eşleşmeyen reklamların artması. Çünkü uzun zamandır bu işle uğraşıyorum ve eşleşmeyen reklamların nasıl en aza indirilebileceği konusunda bayağı fikrim var. Bütün sitelerime de uygularım taktiklerimi ve hepsi de bugüne kadar başarılı olmuştu. Günde 1000 hitle 20 dolar getiren sitenin geliri şu an 7-8 dolar falan. Eşleşmeyen reklamlar sitenizle alakası olmayan reklamlardır. Bunlara kimse tıklamaz. Bir güncelleme mi yaptılar ne yaptılar ben de anlamadım.

hocam eski raporlarınızla şimdiki raporlarınızı bir karşılaştırın. Eşleşmeyen reklamların sayısına bir göz atın. Belki de yerleşim değişikliği yapmak faydanıza olabilir. 1 ayda sayfato nun eski halini çoktan almış olması lazımdı.