Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar YouTube üzerinden "Adsense ile ilişkilendirme" yaparak açtığımız "yeni" bir AdSense hesabında önceden (adsense profilinde) yukarda "Barındırıcı Hesap" yazıyordu.
Eski bir Adsense hesabım banlandıktan sonra bu yöntem ile "Barındırıcı Hesap" adsense açtım fakat artık yukarda "Barındırıcı Hesap" (Hosted Account) yazmıyor.
Asıl problem şu: Bu açmış olduğum Adsense hesabını başka bir kanala bağlayamıyorum. Sadece açtığım kanalda aktif. Başka bir alt kanalıma da bağlamaya çalıştığımda şu şekilde bir hata veriyor: "Bu Adsense hesabı aktif değil veya onay bekliyor".
Adsense hesabım aktif ve adsense sayfasından giriş yapabiliyorum. Arkadaşımın açmış olduğu youtube barındırıcı adsense hesabını ilişkilendirmeyi denedim. O hesap bağlanabiliyor. Fakat benim yeni açmış olduğum hesap başka hiçbir kanala bağlanmıyor.
3 günde 3-4 yeni Adsense hesabı açtım(hepsi de Youtube üzerinden). Hepsinde de yukarıda kırmızı yazıyla "Barındırıcı Hesap" yazmıyor ve başka hiç bir kanala bağlanmıyor. (Sadece açılan youtube hesabına bağlanıyor).
Bu problemi tecrübe eden arkadaşlar var mı aramızda?