Merhaba arkadaşlar bu soruyu sormak istedim. Bilen arkadaşlar helbet ki vardır aramızda.
Biz bir haber sitesi işi yapmayı düşünüyoruz. Bu site de ajanslardan aldığımız haberleri yayınlayacağız. Şuanda beta aşamasındayız.
Fakat siteye eklediğimiz haberleri tek tek değiştirip mi yazmalıyız yoksa sadece başlık ve açıklamayı değiştirip yazıları yayınlasak yeterli olacak mıdır?
Sitemizi ziyaret etmek isteyecek arkadaş olabilir,
www.projevip.com
Birde sizlerden öneri almak istiyorum, haber ajanslarından alacağım haberleri bu site de paylaşarak emlak haberleri kelimesinde sitemi üst sıralara çıkarıp ilerleyen zamanlarda inşaat firmaların reklamları ve projelerini alarak güzel bir kazanç sağlamak istiyorum. Sizce düşüncem nasıl, site de nasıl haberler yayınlamalıyım. İnsanları çekmek için, ekonomi, siyaset, gündem gibi kategorilerden haber mi yayınlayıp inşaatın dışına çıkayım yoksa sadece inşaat kalıp site hitini az mı tutayım?
Herkes farklı düşünecek, farklı yorumlar yapacaktırlar, şimdiden iyi veya kötü yorum yapan arkadaşlara ve yazımı sabırla okuyan arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim.