Hiç bir network size şu kadar kazanıcaksınız, CPM oranı veremez, çok fazla değişken etkene bağlıdır bu bir kaçını yazıyım ben sizin için;
Video süresi, Video izlenme süresi, Video izleyen ülke, Video'nun içerik dili, Yılın hangi ayı olduğu, gibi gibi daha saymadığım bir çok fazla etkene bağlıdır.

Ayrıca Türkiye çok yanlış bir kanı var oda network bana çok kazandırsın, CPM oranımı yükseltsin şeklinde, Networklerin amaçlarından birisi bu olsada asıl bakış açınız bu yönde olmamalıdır. Networkler sadece CPM yükseltmek için var olan bir kuruluş değildir. Eğer öyle olsaydı zaten adı network olmazdı

Bu yazdıklarım sadece VISO için değil zoomin veya diğer bütün networkler için geçerlidir.

Asıl en önemli olan networklerin sizin için sunduğu diğer imkanlardır, Network'leri bir yatırım gibi düşünmeniz gerekiyor. Kanalınıza yaptığınız bir yatırım ve bu yatırımın size sağladığı olanaklar olarak düşünmelisiniz.

Ayrıca TBM 0,03 TL ise o kanalda veya içerikte bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum.

Spam yapan kanallar bile çok daha fazla kazanıyorken sizin kendi ürettiğiniz içerik ile bu kadar az kazanıyorsanız bir yerde bir sıkıntı var demektir bu.