dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Benim 3-4 bankaya kart borcum var. Birine 8bin diğerine 6bin diğerine 5bin vs. Bunlar bana icra mahkemesinden ödeme emri gönderdiler ve ödemediğim takdirde haciz geleceğini beyan ettiler.

Sorularım şunlar
- Son zamanlarda kredi kartından dolayı evine haciz gelen oldu mu?
- Haciz geldiğinde direk eşyaları alıyorlar mı?
- Yeni çıkan kanunda buzdolabı gibi eşyalar alınmıyormuş. Bilgisayarı alırlar mı?
- 7emin depoları dolmuş diyorlar o yüzden bankalar haciz işleriyle pek uğraşmıyorlarmış. Bu doğru mu? Sadece haciz etcez diye tehdit edip ödeme almaya çalışıyorlar.

Örneğin Citibank eve haciz yollamadı 1 yıldır. Borcunuzu ilk başta avukata veriyor ve size taksit yaptırıyor. Eğer yine alamazsa son çare borcunuzu başka bir varlık şirketine satıyormuş. Yani citibank ile alakanız kesiliyor o varlık şirketi sizi yıllarca takip ediyor ve işe girdiğinizde ya da adınıza birşey olduğunda haciz ediyor. Diğer bankalarda da mı böyle.

Eve haciz gelecekse bilgisayarımı kaçırayım diyorum Sonuçta bir webmaster olarak parayı bilgisayar sayesinde kazanıyorum.
Ev eşyalarına dokunmuyorlar.Bilgisayara ne olur bilemiyorum.Ama 2 adet televizyon varsa bunun 1ini alırlar.1den fazlasını götürüyorlar.