Forumdaş önce geçmiş olsun.
2 Ay önce benimde finas a kalan 500 için geldiler.
Ben evde ön odada uyuyordum kapı çaldı öğlene doğru bende yeni yattığım için misafir filandır diye açmadım doğrusu 1 gibi uyandım dışarı çıkar iken kapıda kağıt gördüm kolluk güçleri ile gelip cilingir yardımı ile kapıyı acacaz 2. de filan sonra avukatta varmış yanlarında bankadan oda not yazmış "dostum 3 gün içinde bize ulaşırsan ödemeyi taksitlendirelim" diye bene hiç oralı olmadım araştırdım 7 gün sürem varmış gittim mal beyanı verdim bin liralık not ekledim ocak 17 subat 17 mart 17 olarak 3 taksit ödemek istiyorum diye filan ondan sonra avukat aradı evi ben açtım bu sefer kadın çıktı asıl avukat bürosunun sahibi kadın bana dedi bağkur kayıt ı var oda bizim otobüsten dolayı idi onu pes etmiştim 20 sinde filan onu söyledim 10 gün önce iptal oldu artık yok dedim sonra kadın anladı alamıyacağını ne koparsa kâr ne kadar ödersin dedi aralık 20 ye 100 lira öderim dedim yarın para alacağım 100 lira 1. taksiti vereceğim.
Sonradan öğrendim eğer sigortan yok ise ve ben gibi öğrenci isen hiç bir şekilde alamıyorlarmış zaten avukat ın sana teklif ettiğini kabul etme o ne koparırsa kâr amacı ile çalışıyor sonuçta faizi ile bankaya avukat 550 filan aktarcak gerisi ona kalacak.
Benimde konum bu
https://www.r10.net/off-topic/1136643...akkinda-2.html
ilk harbi telaş oldum ama sonra ücretsiz hukuk hizmeti veren borolar var onlara telefon açıp sordum artık içim rahat
seninde sigorta, bağkur, emekli sandığı yok ve öğrenci isen korkma
zaten ilk geldiklerinde sadece mal tespiti yapıyorlar süre veriyorlar sana ödemez isen 2. de malı alıyorlar yedi emin deposu da bu ülkede bol rahat rahat alırlar borodaki kişide bana öğrenci bile olmasan oy için seçim yaklastı icra yollamazlar rahat ol kardeş demişti