Acını paylaşıyorum kardeşim abicim her kimsen. Zor durum. Başıma geldi, boğaz düğüm düğüm oluyor, su bile içemiyorsun. Gece gündüz kavramın kalmıyor saat senin için yelkovanın akrebi kovaladığı elektronik bi cihazdan başka bişey olmuyor. Kahvaltılarda ekmek yiyemiyorsun o düğüm gibi boğazdan geçmiyor. Gözlerin oluyor kan çanağı uykusuzluktan. Kalbinin atışını zihninde hissediyorsun. Ama o kız başkalarıyla gülüyor. Sonra silkelenip annenin babanın da sana gülümsemesiyle kendine geliyorsun. Kahveni yudumlayıp sevdiğin parçaları ardı ardına sıralıyorsun. Geçiyor gidiyor. Bu hayatta herşey insanlar için, ölüm sevgi nefret aşk. Hepsi bizim için var aynı zamanda hiçbirinin bizi üzmeye eksiltmeye hakkı yok. Sen ona yanlış yapmadın dimi ? Onu sevdin sebepsizce karşılıksız. O zaman sen adamsın yani senin kendini kötü hissetmen için bir sebep yok bırak o üzülsün, sen kazandın o kaybetti ve oyun çoktan bitti.
Sağol dostum güzel yorumun için. Aklıma geldikçe sadece sinir oluyorum devamlı. Yemek konusunu hallettim yemeye başladım. Tek uyku kaldı bir de sinirden karın ağrısı. Boşuna sadakat gösterdim diye düşünüyorum ama eğer onun gibi yapsaydım onun bu şefersiziğine inecektim. İçim o yüzden rahat. Anne babam da gelsin tamamen geçecek Allah'ın izniyle.