Sınavlardan dolayı girme problemim oldu. Redcode üyelikli arkadaş saçma yorum atmış onu cevaplayayım hiçbirşey hazır değil kendi çizimim ve illustratorda tamamen vektörel çalışılmıştır. 15 gün üyelik dolmadı diye yarışma kazanılmam durumu haksızlık değilmi ben hakkımda kazandım ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:10:54 -->-> Daha önceki mesaj 21:36:08 --
grafikWEB o gösterdiğin logoyu başka arkadaşım yüklediği için bende öğrendim hazır kullandığını ikaz ettim ve şifremi değiştirdim. Bu tasarım ise tamamen bana ait vektöreldir.
Arkadaşım, aynı logoyu sen daha önce de yükledin. Aynı logo sende ve hitly de vardı ve ikisi arasındaki benzerliği bu başlık altında söylediğimde. İkisinin de sana ait olduğunu söyledin. Arkadaşım benim adıma katılıyordu ikisi de benim çalışmam diyordun. Şimdi çok farklı şeyler söylüyorsun. Arkadaş yüklemiş de şifre falan ne alaka yani.
Kimse hatırlamıyor mu o mesajları ?!!
Biraz rengini değiştirerek sen aynı logoyu burda da paylaştın. Zaten çok fazla çalışmayla katıldığın konusunda uyarıldığın için diğer logolar ıkaldırdın. Bir tanesi de şu yukardaki logonunbenzeriydi. İkisi de benim diyordun. Üye olmadan önce Hitly benim çalışmalarımla katılıyordu diyordun?