DarrK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.

İnternet ortamına daha çocukken 2005 yılında çok hızlı bir giriş yaptım.Yaşıtlarım flash oyun sitelerinde takılırken ben basitte olsa html tasarım phothosop forum siteleri yönetiyordum.Artık o zamanlar ne oldu ne bitti detaya girmeden 2008 yılından sonra birdaha hiç bulaşmadım o işlere.Geçtiğimiz 5 yılı tamamen internetten teknolojiden kopuk olarak değilde standart bir internet kullanıcısı olarak geçirmiş bulunmaktayım.

Artık bu monoton internet yaşamıma son verip biraz aktiflik enerji kazandırmak.Aynı zamanda parada kazanmak için uzun zamandır aklımda olan bir fikri uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum.Ancak geçen 5 yılında etkileri ve gelişen internet ortamınında etkisiyle tecrübem ve deneyimim konular hakkında çok yüzeysel kalmış durumda.Bu da bu fikrimi uygulamaya geçirme hususunda bana büyük bir problem çıkarmakta.

Bu sebeple bu düşüncemi internet ortamına taşımada bana yardımcı olabilecek webmaster bilgileri güncel taze ve geniş arkadaş(ortak) aramaktayım.(Özellikle Wordpress alanında,seo ve adsense dahil)

Bu fikri uygulayacağım hosting ve domain işlerini halletmiş bulunmaktayım.Geriye kalan boş tuvali olabildiğince doldurmak.

Yardımcı olabileceğini düşünen,kendine güvenen arkadaşlar özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler.

(Bu arada konuyu doğru yere açtığımdan pek emin değilim )
Sercan naber gözüm bu arada Moderatöre haber verdim sana o yardımcı olacaktır
biletin benden olsun