Sayfadaki mesajları okumaya üşenenler vardır diye, bir kısmını buraya ekledim

Alıntı
Arkadaşlar diziler ekleniyor evet farklı sitelerden alınıyor farkındayım yeni diziler çevirmenler tarafından yapılacaktır beğenmeyen çekip gider 3 günde bu kadar oluyor daha domaini 2 günde teslim aldık çok acelecisiniz. Üyelik panelleri 1 hafta sonra çıkacaktır üyelik yoktur EVET WP YAPTIM 6.000 TL gibi bir masraf çok fazla tema sorunlu farkındayım onlarda düzeltiliyor ne biliyim sizde yapımı izlersiniz ne link merakı anlamadım sisteme videolar ekleniyor.
Alıntı
150 TL karşılığında temada ufak tepek sorunları düzeltecek varmı arkadaşlar
Alıntı
Ekip hazır ! Site Hazır ! Link Hazır ! kimler pazartesi günüsünü sendrom günü olmasına rahmen bekliyor ?
Alıntı
dizimag.biz açacaktık arkadaşlar beğenmedi onlar kendini iyi biliyor .biz alan adına bedava dediler şimdi .com açtık yine sevmediler benden bu kadar geliyor ! Sizin *** görüşlerinizi alınmıyıcam ve takmıyıcam sistemi kuruyorum ben istek üzerine geldim bu işten 1 kuruş almakta istemiyorum !
Alıntı
Şu site sayesinde yapacağım dostluklar heycanlandırıyor beni yep yeni yazarlar gerçekten iyi insanlara benziyorlar SİZDE AİLEMİZE KATILMAK İSTERMİSİNİZ ? BAŞVURUN SAYFAMIZA
Alıntı
Domain ve Hosting sponsoru aranıyor %20 ortaklı teklifi verilecektir. Ortak olacak kişinin 15 tl vermesi gerekiyor
Alıntı
Günaydın kaç kişi pazartesi DİZİMAG'ın açılmasını bekliyor..

+30 beğeni gelirse siteden bir bölümü daha atıcam
Alıntı
Dedikodulara göre bir site açılmış dizimag'ın diye bu bizi sadece güldürür gidende bizim sistemizi satmış olur temaları bile başka hıı adminden trip kimler pazartesi kahvesini alıp bizim sitede takılacak ?
Alıntı
Dizimag'ın fanları burdamı onlara birşey dicem
Alıntı
Dizimag'ın gerçek amacı

Dizimag sizlere karşılık beklemeden bedavaya dizileri paylaşıyor. Bir çok platform sizlere bu ayrıcalık için yüklü bir miktarda para istediğini biliyorum o yüzden işte dizimag geldi. Ben bu siteyi istek sonrası kurdum #freewatch projesinin önderleri tarafından kurulmuştur.