Sevgili protos78 , birazcık maç izle,sürekli yotube facebook'a ergen kardeşlerimiz tarafından yenilgiyi hazmedememe sonucu koyulan,olağan ve olacak hakem hatalarını izleyerek ,elinde kalemle bugun ve geçmiş yıllarda puan cetvelinin istatistiklerini çıkararak bu şampiyon olmaz şike yapmıştır dersen gülerler ya da ayıp olmasın diye susarlar.Ve sende ruh sağlığın ile birlikte göz sağlığınıda kaybedersin.

Trabzon'un elindeki kadro yapısı ve bu kadronun oturması ve şampiyonluk sonunda bu kadrodnun dağılması gibi süreçleri kafana göre yorumlayıp puan verileri ortaya sürmekle olmaz futbol.Zaten futbolu bilen ile bilmeyen arasındaki farkta burada ortaya çıkar.Bugun Egemenden Burak 'a Selçuk İnan'dan Engin Baytar a Ceyhun a kadar bir çok oyuncunun trabzondaki gelişim sürecisi mevkilerindeki peformans istatistiğini biribiriyle uyum sürecini maçları izleyerek 2-3 sezon takip etseydin hesap makinesi yerine ,televizyondan inan futbol bilgine çok şey katardın.

Ben seninle sayısal verilerden dolayı iddiaye gircek olsam geçmişte 27 yıldır kupayı alamıyorsunuz var mısın iddiaya diye küçük kuzenimle iddiaya tutuşcak kardeşimi engellemezdim.Ama futbolu öğretmeye çalışıyorum.

Üzülme.Geç kalmış değilsin..

Sanırım tutmuş olduğun takımın alışagelmiş başarılarından dolayı başka takımların alışılagelmiş yapılarını yırtarak elde ettikleri başarılara zamanında galatasaray için "tesadüfen" diyenlerin yeni taraftar varisi olarak puan uzmanlığına soyunmanı normal karşılıyorum.Ancak lütfen aklından çıkarma ki bu ülkede uluslararası musabakalarda , milli takımın 3.lüğünde, 29 yıldır kupa alınamayan organizasyonlarda bu alışılagelmişliği yıkanlar oldu..İstersen hesap makinenin yanına bu ve bunun gibi notlarıda eklemeyi unutma.